lauantai 6. joulukuuta 2014

Joulun odotus alkoi

Hyvää itsenäisyspäivää! Itse juhlistan sitä vanhempien luona ja myös siskoni, tädin perhe ja mummu ja pappa ovat mukana. Taitaa tulla melkoisen vauhdikas viikonloppu.

Suomi-muffineita.

Jouluakin saa jo luvan kanssa odottaa. Itse olen innokas joulu-ihminen ja tykkään tunnelmasta, ruuasta ja perinteistä. Koristeet ilmestyivät jo marraskuussa kotiini ja lahjat on jo paketeissa ja kortitkin kirjoitettu. Vielä kun suunnittelee joka vuotisen piparkakku-talon ja tekee sen niin siinä on mun puolesta joulun valmistelut tehty. :D Ostin pienen hyasintinkin joulun tuoksua antamaan.

Osuuskunnan pikkujoulujuhla.

Kahdet pikkujoulut on jo ehtinyt juhlia. Ensimmäisenä Osuuskunta Team Kestävän pikkujoulut, jotka olivat menestys ja aivan mahtavat. Teemana oli vanhanajan joulu ja pukeutuminen ja ruoka oli sen mukaista. Tarjolla oli terästettyä glögiä, näkkileipää (itsetehtyä) ja riisipuuroa. Ohjelmassa oli leikkimielisiä kilpailuja ja muuta mukavaa. Olin järjestäjänä ja paikkani oli koristelu-ryhmässä. Tosin pahin homma itselläni oli nousta kello 10 seuraavana aamuna siivoamaan juhlapaikkaa.




Toiset juhlat olivat sitten opiskeljahdistyksen omat. Teemana oli glamour. Nekin olivat kivat ja sai pukeutua hienosti ja omaan tyylini, mitä en voinut osuuskunnan juhlissa tehdä teeman takia. Lähinnä ne olivat perinteiset opiskelija-bileet. Itselläni jäi juomapuoli vähäiseksi, mikä on tietysti aina positiivista. Hauskaa oli silti, vaikka puolet luokka-kavereistani jätti tulematta baariin tai mihinkään ylipäätään.


- - -

Taitaa olla tältä joululta pikkujoulut juhlittu ja ensi viikolla on viimeiset koulupäivät ja tentit ja sitten siirrynkin joulua valmistelemaan taas vanhempien luo. Viime viikko sujui osuuskunnan töitä tehdessä, siitä saa vähän taskurahaa niin sitä on mukava tehdä.

- Clarissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)