lauantai 28. tammikuuta 2017

Vuosi waist trainerin käyttöä takana

*sis mainoslinkkejä

Mun ylivoimaisesti luetuin teksti on kirjoitukseni waist trainerista. Kirjoitin sen noin vuosi sitten silloin kun sain itselleni ensimmäisen waist trainerin hommattua. Mitä mietteitä ja kokemuksia mulla on nyt, kun käyttöä on jatkunut vuoden ajan.

| Esbelt Ipanema -korsetti, beige |


Kisoihin valmentajaa etsiessäni tuli kysyttyä myös korsetin käytöstä. Fitness -ammattilaiset suosittelivat sen käyttöä; vaikka mulla onkin kapea vyötärö, voi se treenien vuoksi paksuuntua. Vaikkei korsetti kaventaisikaan, se ennaltaehkäisee paksuuntumista.

Hommasin siis lähes saman tien korsetin ja aloitin käytön maltillisesti. Tuntu kireältä muttei sinällään ahdistanut eikä sattunut. Menneen vuoden aikana olen käyttänyt waist traineria lähes jokaisena treenipäivänä. Niin salitreenissä kuin esimerkiksi aerobisen aikana. Joskus myös ihan kotona hilluessani. En kuitenkaan joka päivä.

Esbelt Waist Trainer, sininen 

Olen käyttänyt sitä vain maksimissaan muutamia tunteja päivässä, sillä esimerkiksi syöminen ei ole kauhean mukavaa se yllä. Korsettia ei suositella käytettävän kaiken aikaa eikä sitä joka treenissä voi edes pitää, sillä  se päällä ei voi treenata esimerkiksi vatsoja kunnolla. Huoletta korsettia voi kuitenkin käyttää 5-9 tuntia päivässä jos haluaa.

Olenko huomannut hyötyä tai haittoja?

Noh, täysin en voi varmaksi sanoa onko korsetti kaventanut vyötäröäni; painoni on muutaman kilon pienempi kuin esimerkiksi vuosi sitten, koska kisat oli välissä. Sen kuitenkin uskon että korsetti on auttanut pitämään vyötäröni kapeana.  Lisäksi treenien aikana saa hien kivasti pintaan kun korsetti ei hengitä lainkaan.

Netistä olen lukenut että korsetin käyttö saattaa heikentää tärkeitä keskivartalon tukilihaksia. Ehkä jossain vaiheessa huomasin tällaista tapahtuvan ja aloin silloin tällöin harjoittamaan enemmän syviä vatsalihaksia ja tekemään kyykkyjä ynnä muita silloin tällöin ilman korsetin tukea tai tukivyötä. Tämä auttoi.

Housut TLX.FI - muista käyttää koodia claru17 10% alennukseen


Vuodessa en mitään negatiivista ainakaan kokenut, joten tällä tavalla aion jatkaa käyttöä. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan ja jos haluat tietää lisää hyödyistä ja käytöstä niin lue ihmeessä vuoden takainen tekstini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)