sunnuntai 1. tammikuuta 2017

2017 on täällä

Hyvää uutta vuotta!



Aika juoksee ja uusi vuosi on täällä! Olin aattona muutaman tunnin töissä ja lisäksi kävin tekemässä vielä vuoden vikat treenitkin. Sitten laittauduin ja menimme poikaystäväni kanssa katsomaan ilotulitusta ja paikalliseen baariin.

Mutta mitä jäi käteen vuodesta 2016. Se oli omalla tavallaan erittäin onnistunut, tapahtumarikas ja opettavainen vuosi. Tuntuu että henkistä kasvua tapahtui paljonkin. Mutta mitkä olivat vuoden 2016 kohokohdat minulle?



Salilla tuli vietettyä moni monia tunteja. Vielä viimeiset eilen illalla.

Mulle jäi vauhdikas kuva menneestä vuodesta. Tuntui että koko ajan oli jotain tekemistä.

Alkuvuodesta matkustimme Singaporeen ja  Phuketiin. Matka oli mielenkiintoinen ja uusiin paikkoihin on kiva tutustua. Singapore oli mielettömän hieno mutta Phuket ei niinkään tehnyt vaikutusta muuten, mutta hotellimme oli paras kaikista missä ikinä olen käynyt.




Matkan jälkeen tein päätöksen valmentajastani syksyn kisoihin. En mitenkään hirveän ajoissa ollut liikenteessä, mutta tuntui että päätös oli hyvä. Ja huhtikuussa pääsin tiimin kautta huoltamaan kultsan kisoihin.

Huhtikuun lopulla alkoi sitten oma kisadieettini.  Kesä kului dietatessa ja valmistellessa kohti syksyä. Hommasin kisabikinit ja viilasin poseerauksia. Dieetti eteni suunnitellusti ja mitään ongelmia ei esiintynyt.

Kuva Mka Korhonen


Syyskuussa koitti sitten se, mihin olin jo koko vuoden valmistautunut. Ensimmäiset kisani Jyväskylän karsinnoissa. Beginners sarja meni loistavasti ja pääsin tavoitteeseeni eli kolmen parhaan joukkoon ja pääsin SM-kisoihin Lahteen. Jännittävä, opettavainen ja yks varmaan mun elämän parhaita päiviä. Kova työ palkittiin. Kisaraportin voit lukea tästä.

Lokakuun alussa oli sitten SM-kisojen vuoro. Ekaksi SM-tason kisoiksi ne menivät suhteellisen hyvin. Lavalla oli kovia vastuksia ja sijoitukseni sitten 8. Olisi ollut hienoa päästä finaaliin, mutta kaikki aikanaan. Tiedän nyt mitkä asiat korjata ja mitä muuttaa ensi kerralla. Tästä SM-kisojen ja NFEn tunnelmiin.





Loppu vuosi on vietetty reverse dieetin parissa, vähän höllätty ja palauduttu dieetistä ja kaikesta tästä. Asiat sujuu, sain sponsoria ja uuden työpaikan.

Vaikka fitness oli erittäin näkyvä tekijä elämässäni, niin toki muutakin tein; matkustelin, tapasin kavereita, aloitin uuden harrastuksen ja tutustuin moniin uusiin ihmisiin.

Toivottavasti tuleva vuosi on yhtä hyvä ja tapahtumantäyteinen, niin minulla kuin teillä muillakin!