lauantai 21. tammikuuta 2017

Uutta yhteistyötä

*sis mainoslinkkejä

Moikka moi!

Mulla oli tossa kuuden päivän työputki, jonka jälkeen oli yksi vapaa. Eilenkin oli töitä ja tänään taas sitten vapaalla.  Mun vapaapäivätkin on ollut nyt ihan täynnä kaikenlaista. Lisäksi olen saanut uuden yhteistyökumppanin, jota uskallan nyt hehkuttaa.






Torstai-iltapäivä kului hyvin kun ajelin Keravalle hakemaan täydennystä lisäravinteisiin. Kiitos taas Voimaravinteet.fi ja Activlab täydennyksistä. Tuli tuttuja suosikkeja ja uusia tuttavuuksia lisäravinteiden puolesta. Tästä reissusta kirjoittelen enemmän voimaravinteet-blogiini. :) Pääsin myös treenaamaan Power Centerillä, siitäkin tulevassa tekstissä.

Tekstini pointtina on kuitenkin kertoa uudesta yhteistyökumppanista/sponsorista. Nimittäin juuri saatiin systeemit sovittua TLX Apparel & Nutritionin kanssa treenivaate sponssista. Tosi makee juttu ja ensimmäisen lähetyksen hainkin tossa vajaa viikko sitten.


Elikkäs kuvissani tulee vilahtelemaan ahkerasti uusia makeita trikoita ja paitoja, jotka sitten kyllä löytyy tlx.fi -verkkosivustolta. Lisäksi koodilla claru17 saat 10 % alennusta tuotteista.