sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Herkkudarra

Väsynyt, huono ja turvonnut olo. Perus sunnuntai-aamu? Noh, ei mulla kyllä yleensä. Tuli repästyä ja  tuli syötyä huonoa rasvaa, sokeria ja suolaakin tavallista enemmän. Ja kyllä, pari siideriäkin.

Hyvästi litteä vatsa! Tää muikkeli vetäs nyt herkkuöverit :D



Eilen vietettiin opiskelijakavereiden kanssa pitkästä aikaa iltaa joten oli pakko vähän irroitella. Töiden jälkeen ajelin kaverille ja tilasin kotiin kuljetuksella katkarapusalaatin; kunnon kastikkeella ja juustoleipä mukana. Ai nam. Ja sitten vähän sipsiä, karkkia ja muuta mitä yleensä ei kotoa löydy.


Baarissa alkoholitonta ja tanssia.
Eiköhän sitä taas ehdi kuukauden puputtaa riisiä ja kanaa kotona. :) Mun mielestä saa silloin tällöin tosiaan vähän höllätä. Baariinkin menin tanssimaan joksikin aikaa mutta alko hiilarit ja suht aikainen herätys väsyttää niin oli pakko lähteä. Lisäksi sitä oli tänään töitäkin.

Tänä aamuna sitten olo oli kyllä ruokien mukainen. Toki parin tunnin univajekkin tekee omansa, mutta energiat ollu aika vähissä ja lisäksi tosi tukkoinen ja turvonnut olo. Ilmeisesti mulla on nyt herkkudarra. Siitä pääsee eroon runsaalla vedellä, (kuivalla) kanalla ja vihreillä kasviksilla! 



Muistakaa välillä nähdä ihmisiä ja höllätä välissä. Ei pienet irtiotot tee pahaa, vaan tuulettuu mukavasti ja on taas kiva päästä niihin omiin touhuihin takasin. 
~
Kurkatkaa myös eilinen teksti; vähän asiaa waist trainer-korseteista. Olen käyttänyt kyseistä keksintöä jo vuoden. Huomasinko mitään vaikutusta?