torstai 12. tammikuuta 2017

Luonnollinen ateriankorvike + ARVONTA

*Kaupallinen yhteistyö



Ateriankorvikkeita käytetään usein erityisesti painonpudotuksessa, mutta jotkut sopivat myös kiireiselle välipalaksi. Mulla on ilo päästä testaamaan ja esittelemään uutta ateriankorviketta. Tämä tuote on loistava valinta heille, jotka haluavat pitää huolta itsestään puhtailla luonnontuotteilla.


Loomeco on luomu, ravintorikas ateriankorvike  täynnä luonnonvoimaa ja kuituja. Sen voi nauttia sekoittaen veteen tai sitten lisäillä puuroon, pirtelöihin, jogurttiin tai rahkaan. Loomeco on täysin vegaaninen, maidoton, gluteiiniton ja lisäaineeton vaihtoehto.  

Lappi on toiminut inspiraationa tuotteeseen ja yhdestä pussista löytyy todella paljon super terveellisiä ainesosia kuten  mm. suomalaisia marjoja, oraita, pähkinöitä ja siemeniä. Ja jotta ateria olisi valmis, löytyy pussista vielä 12 grammaa hamppuproteiiniakin.  Täältä näät koko listan ainesosista.



Siinä siis sisällöstä, mitäs sitten käyttökokemus?

Sain maistaa Loomecoa eilen illalla ensimmäistä kertaa. Kieltämättä jännitin makua etukäteen, sillä viher- ja marjajauheet ovat tuttuja, mutta koskaan en ole niitä yhdistänyt. Noh, pussi auki, sisältö shaikeriin ja sekoitus veteen.

Tuotteen maku on marjaisa ja raikas. Mustikan maku tulee ensimmäisenä esiin ja muista marjoista tulee vähän kirpsakkuutta makuun. Itse asiassa aika herkullinen yhdistelmä Loomecoon on saatu ja jos voi sanoa niin juoman tunnelma on metsäinen.  :D

Tykkään tuotteen ideasta tosi paljon, sillä arvostan puhtaita, terveellisiä tuotteita. Yksikään tuote ainesosalistalla ei ole niin sanotusti "outo" sillä kaikki vitamiinit ja hivenaineet tulevat luonnollisista lähteistä. Lisäksi on mahtavaa kuinka kuiturikas tuote on; kuituja on 18 grammaa per pussi!



Joten jos sulla on mielessä että haluaisit lisätä elämääsi terveellisen välipalan tai vähän keventää ruokailuja, niin suosittelen ehdottomasti tätä. Tämä sopii loistavasti myös hyvän smoothien pohjaksi. ;)

Ja vielä yks juttu! Saan arpoa paketillisen (sis. 5 pussia) Loomecoa! Arvonta on käynnissä Instagramissa ja aikaa osallistua on 19.1.2017 asti. Tästä pääset arvonta-postaukseen. Jos sua kiinnostaa tuote, niin mene ihmeessä tutustumaan siihen lähemmin Loomeco.com. Sieltä voit myös tilata itsellesi paketin jos et luota onnettareen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)