tiistai 17. tammikuuta 2017

Miinusviikko

Heippa vaan kaikille!

Arki pyörii aikas rattoisasti töissä ja treeneissä, välillä somettaen ja nyt sain hyvän välin kirjoittaa blogiinkin. :) Offseasonia on takana nyt muutama kuukausi ja sen aikana paino on noussut. Toivottavasti mukana on myös lihasta eikä pelkkää fläsää. Nyt oli kuitenkin aika pitää pieni breikki ja laittaa kalorit hetkeksi miinukselle.

Sponssit tukemassa!


Nyt takana on sitten vajaa viikko tätä ja taidankin venyttää puoleentoista viikkoon koska olo sen verran hyvä. Lisäksi paino reagoi miinuskaloreihin halutulla tavalla, eli paino on laskenut. Mulla tässä muutamassa päivässä on paino tippunut vajaan kilon, joten ei huono. Parhaimmassa tapauksessa voi lähteä jopa kilo.

Toki painoon vaikuttaa paljon asioita eikä sitä voi millään sanoa tarkaksi, mutta esimerkiksi muutaman päivän aamupainojen keskiarvoja voi vähän verrata.



Miinuskalorien pito kesken offikautta on ihan fiksua ja sillä on parikin tarkoitusta. Ensinnäkin se, että offikunto pysyy siistimpänä kun väliin ottaa vähän miinusta. Lisäksi kroppa myös tottuu korkeampaan ruokamäärään, joten alemmat kalorit laittaa kroppaa valmiustilaan taas reagoimaan isompiin ruokamääriin. Näin voidaan ehkä rakentaa enemmän lihasta verrattaen kertyneeseen rasvaan. Hetki miinuksilla vaikuttaa myös insuliiniherkkyyteen, joten kannattaa kalorit ottaa pois erityisesti hiilareista.

Ja nyt kyllä on ollut aamuisin aikasmoinen nälkä!

Ja hei! Voimaravinteet-blogissani tän vuoden kisasuunnitelmistani, jos joltain on se mennyt ohi!

Lisäksi muistakaas käydä osallistumassa arvontaan instagramsta! Viisi pussukkaa Loomecoa jollekkin onnekkaalle. Loomecosta voitlukea mun edellisestä postauksesta ;)

Snäpissäkin aktivoidun tai ainakin laatu paranee uuden kännykän johdosta. Lisää clarup ;)