tiistai 11. marraskuuta 2014

Tunnelmia isänpäivästä ja muutenkin

Uusi viikko on alkanut ja viikonloppuna juhlittiin isänpäivää perheen kesken. Lisäksi olin töissäkin vähän ja siinähän se viikonloppu hurahti! 

Tuli taas päivän-parin pidempi väli salitreeneihin kun tarkoitus oli. Lyhyt kyllä verrattuna joihinkin muihin taukoihin mitä joskus on ollut joten ei sinänsä paha juttu. Mieli teki mutta välillä on ajateltava muitakin kuin vain itseään ja perhe ja yhdessäolo on mulle tärkeää. Vanhemmat siis oli viikonlopun kylässä joten vietin heidän kanssaan aikaa. Lisäksi perjantain ja lauantain työajat ei olleet kamalan hyvät treenaamisen kannalta, lähinnä siksi että inhoan aikaisia herätyksiä ja olen väsyneempi.

Kun pääsin salille, otin ensimmäiset videoinnit maastavedosta ja kyykystä. Ihan että näkee tekniikan itsekkin, vaikka niitä on kehuttukkin hyviksi. Ihan hauska nähdä ittensä muustakin kulmasta kuin siitä tutusta peilistä. :)

Treeneistä muuten: Hieman alkaa jo kyllästyttää samat treeniohjelmat eikä enää kehityskään ole kaikissa liikkeissä niin hyvää kun ois kiva, joten uudet pistäs saada. Mutta aluksi tyydyn pienempiin muutoksiin muutamissa "inhokki-liikkeissä".



Treeni tehty! Sori kännykän huonoa kuvanlaatua... :|

- - - 

Viikonloppuna tosiaan oli vanhemmat käymässä ja vietettiin perheen kanssa aikaa, ihan senkin takia kun oli isänpäivä sunnuntaina. Lauantaina olin aamupäivän töissä ja sen jälkeen mentiin kiinalaiseen syömään siskon ja äitin kanssa kun iskä oli vielä reissussa. Oli hyvää kyllä, vaikka olisi voinut vähän jotain erikoisempaa ottaa.

Ja sunnuntaina syötiin munakaskäärylettä ja salaattia. Kahvilla oli tarjolla suklaamousse-taskuja. Tosi hyvää oli ruoka ja jälkkärikin ihan jees, aika makeaa oli.. JA sain vihdoinkin käyttää hienoja alkuruoka-lusikoitani ja kahvi-astiastoa. Astiaston ostin jo muutama vuosi sitten lukion loputtua enkä ollut käyttänyt kertaakaan(!).


- - -

Tänään on ollut ihan mukava päivä ja sain postissa viikon odotuksen jälkeen tilaukseni Britanniasta. Tilasin lyhyen hupparin pinkillä WORK OUT -tekstillä. Oli muuten kiva mutta alaresoria voisi vähän kiristää. Lisäksi samalla kun hain postista pakettini, kävin ostamassa Lorealin Glitter Top Coat mascaran, joka osottautui täysin turhaksi ostokseksi. Ehkä ne glitterit voi käyttää silti jossain muussa meikkaamisessa, mutta ripsissä ne ei ainakaan näkynyt mihinkään. Hintaansa nähden todella huono tuote. :( Noh, aina ei voi voittaa.

Yhdestä virheostoksesta huolimatta on hyvä fiilis ja toivottavasti on jatkossakin. :)

- Clarissa

Onneks huppari oli sentään kiva, vaikka lyhyys tuntuu vähän oudolta näin aluksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)