maanantai 23. maaliskuuta 2015

Viikon pakkolepo

Terve!

Olipa harvinaisen rankka flunssa! En muista milloin olen joutunut makaamaan lähes viikon sairaana. Sairastuin tosiaan Prahan matkan jälkeen lähes heti kotiin päästyäni. Ärsytti tosi paljon kun halusin treenaamaan ja tapaamaan kavereita, muttei onnistunut kun olo oli voimaton ja väsynyt. Alkoi siinä jossain vaiheessa jo kaatua seinät päälle kun ei mihinkään päässyt. Perjantaina alkoi olla jo vähän parempi joten päätin mennä ulos syömään kavereiden kanssa. Hyvä päätös, tuli niin hyvä mieli kun näki ihmisiä. :)

Kouluunkin sitten palailin pikkuhiljaa vaikka aamuherätykset teki pahaa (tosin koko lukukauden ollut vaikeuksia nousta sängystä aikaisin...)





Sorruin pakastepitsaan koska en vaan jaksanut tehdä ruokaa, jotain oli pakko syödä.

Onneksi nyt on paljon parempi olo ja olinkin jo muutaman kaverin kanssa laivalla keskiviikkona-torstaina. Vähän pelotti että jaksanko bailata, mutta hyvin jaksoin ja oli huikeen kiva reissu. Tottakai ihan rauhassa yritin ottaa, tai niin rauhassa kun siinä porukassa voi. Tuli tanssittua, laulettua, syötyä ja juotua. Tulipa lisäksi nähtyä pitkästä aikaa Turkuakin. En muista milloin viimeksi olisin käynyt torilla ja kävellyt Aurajoen rannalla. On siitä useampi vuosi. Sääkin oli mainio joten mikäpä siinä kävellessä!




Nyt kotona olen rentoutunut ja vihdoinkin päässyt tekemään parit treenitkin! Olihan nää treenit "heikkoja" ja rankkoja mutta kiva päästä takaisin harrastuksen pariin. Tuli siis taukoa treeneistä 18 päivää. Huomenna en varmaan voi mihinkään liikkua kun jo nyt tuntuu paikat kipeiltä.

Ainiin! Oli viime viikolla pari pientä kivaakin juttua jotka piristi mieltä; kutsu työhaastatteluun ja Fitness Classic-lippujen hommaaminen, sinne sitten katsomaan kuukauden päästä.

Toisten treenien jälkeen :D
 - Clarissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)