sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kiireinen koulun aloitus

Taas on kiirettä pitäny. Heti kun työharjoittelu päättyi niin sai tehdä kaikkea mitä halusi ja oli aivan mahtavaa. Hieman omaa mieltä latisti se, että upeat kesähelteet loppu kuin seinään heti kun pääsin töistä.
______________

Noh, vietin maalla vielä yhden viikon ylimääräistä ja sain hyvin treenailtua ja nukuttua. Kävimpä itsekseni shoppailemassa Ideaparkissakin yks arkipäivä kun oli älyttömän suuri tarve päästä shoppailemaan. Kyllä sieltä muutama vaatekappale löytyi, mutta ei mitään mitä oikeasti olisin tarvinut. H&M:n valikoimaan olin kyllä pettynyt, en löytänyt YHTÄÄN mitään mikä olisi kiinnostanut. Yleensä testailen pariakin vaatteita. Mutta ei se mitään tässä taas pian ollaan opiskelukavereitten kanssa menossa sinne. Tavoitteena olisi löytää kivat farkut (tai muut housut)..

Ostokset, tällä kertaa aika vaaleita vaatteita(!)

____________

Nyt syyskuussa sitten alkoi koulu. Sitä ennen olen pyörinyt opiskelijakunnan hallituksen takia koululla elokuun lopusta alkaen. Hirveää hosumista kahvilan ja muiden juttujen kanssa. Onneksi koulua on ainakin aluksi melko vähän. Kiirettä ei auttanut yhtään se, että sairastuin heti toisena koulupäivänä ja joudun lojumaan koko loppuviikon (ainakin melkein) sängyssä. 

Ekoihin bileisiin oli tottakai päästävä. Sinne siis kipulääkkeen voimalla. Olo oli yllättävän hyvä niin bileissä ja niiden jälkeen. Mutta vieläkään en ole täysin terve eikä ole tarpeeksi energiaa treeneihin joten nyt tuli pientä taukoa. 

Koulubileet oli hattubileet ja siis ensimmäiset bileet. Ne onnistuivat todella hyvin ja porukkaa oli enemmän kuin mitä vähään aikaan on ollut. Ihan mahtavaa :D Niin, ja päähineenä oli, tottakai, tiara. 

Piti pari haalarimerkkiä ostaa koulun kunniaks :)
Viskicola <3
 _______

Ja onpa elämääni tullut pari uutta pörröistä kaveriakin! Nimittäin siskoni hankki kaksi kissanpentu-herraa ja ne on kyllä suloisia. Sain tänä viikonloppuna hoitaa niitä ja oli kyllä ihan mukavaa, vaikka en oikein tunnusta olevani kissa-ihmisiä, niin kyllä musta sellanenki löytyy. Kaikki eläimet on kyllä söpöjä, miks pitää valita "että KOIRAT on parhaita, ei kissat".. Who cares? Kun on ollut koko lapsuuden kissoja ja koiria lemmikkeinä niin näin (vuoden?) jälkeen on taas kiva että saa rapsutella niitä lähes aina kun haluaa ja siskolle sopii.
Niin, meille muuttanut kissa-vanhus kuoli viime kesänä. :(




- Clarissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)