tiistai 16. syyskuuta 2014

Shoppailua ja uusi-vanha harrastus.

Heips :D

Tekemistä riittää ja meinaa unohtaa tännekkin kirjoitella. Vaikka vapaata riittää luentojen osalta, on kalenteri silti täynnä vaikka mitä pientä ja isompaakin.
Opiskelijakunnan toiminnassa riittää puuhaa ja vielä olen sen verran tuore puheenjohtaja etten aina onnistu delegoimaan hommia toisille. Se pitäisi opetella jotta en yksin tekisi pieniäkin hommia. Kuten tällä viikolla olen huomannut niin kannattaisi pistää muut tekemään jotain, sillä yllättävän pienistäkin hommista kertyy sitten monta tuntia vieviä asioita. Noh, se siitä, nyt kivempiin asioihin.

______

Koska keskiviikot ovat lähes tyhjiä opiskelun kannalta, päätimme suunnata shoppailemaan Ideaparkkiin. Olimme jo kymmeneltä valmiina kun kaupat avautuivat. Nyt tuli kierrettyä hieman tarkemmin muissakin liikkeissä kun oli monta ihmistä mukana. Yksin kun olin viimeksi, kiersin lähinnä lempikauppani enkä ehkä katsellut niin tarkasti.
Tällä kertaa tähtäimessäni oli lähinnä farkut ja joku hyvä paita jota voisi koulussa käyttää.

Löytyihän nekin sitten. Mangosta bongasin kivat farkut mallinukelta, oli pakko kokeilla ja sitten olikin pakko ostaa. Vero Modasta löysin pinkin neuleen. Muut värit olivat niin tylsiä että päätin ottaa sitten hieman normivaatteistani poikkeavan (siis väriltään). Seppälästä löysin korvikset ja ison kaulakorun (-30% hinnasta molemmat!). Ja vielä siten New Yorkerista ostin alusvaatteet. Siinä olikin jo sitten mennyt rahaa sen verran ettei enempää viitsinyt tuhlata. Olen kyllä tyytyväinen löytöihini :D Niin ja halusin välttämättä kokeilla simpukka-tissi-paitaa H&Mssä. En ostanut kun makso 10 euroa(!).

Ostokset yhteiskuvassa :D




Lähdettiin takaisin kotia päin iltapäivällä kun kaikki oli saanut shoppailuhimon nollattua. Kaverini selasi autossa facebookin kännykältään ja luki ääneen että luokkatoverimme etsii ratsastajaa tutun hevoselle, parisen kertaa viikossa. Luki ääneen koska autossa oli pari entistä heppatyttöä, minä mukaan lukien. Päätin sitten käyttää tilaisuuden ja sanoa että kiinnostaisi, sillä olen pitkään halunnut nousta takaisin satulaan. Nyt olemme sitten sopineet että menemme huomenna katsomaan kyseistä hevosta ja aion nousta ratsaille ensimmäistä kertaa kuuteen/seitsemään vuoteen!

Ratsastuksen käsikirjoja kirjastosta. Ihan varmuuden vuoksi...

Jännitäää  ja olen iloissani, mutta mietin että mahdanko osata enää mitään. Tosin, jos 11-vuotias minä osaa pistää suitset ja pysyy satulassa, niin kyllä 22-vuotias minäkin pystyn. Mutta, jotta saisin edes pientä muistikuvaa asioista, suuntasin kirjastoon ja lainasin pari ratsastuskirjaa. Ihan vaan varmuudeksi. Olisi loistava asia itselle että saisi hieman lisättyä ulkoilua kun tuntuu että vietän sisätiloissa aivan liikaa aikaa. Huomenna jo mahdollisesti postaan ratsastuksen jälkeiset fiilikset. :D Ja harmittaa hieman ettei ole ratsastuskamppeita vielä kämpässä kun tuli niin nopeasti tää homma, joten tarvii hieman lainailla tavaroita.

Mietityttää myös ajankäyttöni mutta ehkä sitä joltain ruotsin tunnilta voi lintsata että pääsee harrastuksien pariin. 

- Clarissa

Minä heppailemassa pienempänä. (ps. Osasin jo sillon selfieitä ottaa :D)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)