torstai 19. helmikuuta 2015

Helmikuun huveja

Miten aika kuluukin taas niin nopeesti ettei edes huomaa... Tässä on parin viikon aikana ollut aika hoppu paikasta toiseen. Arki pyörinyt salin, opiskelun ja osuuskunnan töiden parissa. Pientä kivaa unohtamatta.

Osuuskuntamme toimeksianto on pitänyt kiireisenä, sillä olen meistä ainoa jolla on auto käytössä koko ajan. Lyhyesti sanottuna tehtävänämme on haastatella eri yrityksiä. Ihan mielenkiintoista ja mukavaa hommaa aluksi mutta nyt alkaa jo hieman väsyä. Huomenna onkin sitten viimeinen haastattelu ja homma melkein purkissa.




Onneksi pieniä kivojakin juttuja on kuulunut helmikuuhun (muutakin kun salia :D). Yks sunnuntai-ilta kului mäenlaskun parissa. Kivaa oli ja lujaa meni. Välillä vähän liiankin lujaa, mutta yhtenä kappaleena tultiin takasin. Sääkin oli sopiva, vaikka tuuli oli kova. Mäki oli kuitenkin jotenkin tuulen suojassa joten tuuli ei haitannut.

Ystävänpäivää juhlittiin paria päivää etukäteen opiskelijabileissä ja hauskaa oli. Seuraavana aamuna olo aika väsynyt mutta oli pakko päästä liikkeelle, sillä serkkuni tanssi Wanhojen tansseja illalla. Kyllä oli kaunis nuori nainen ja hyvä tanssija! Yhteis-selfie olisi ollut kiva mutta väsymykseni varmasti näky kilometrin päähän, joten päätin jättää väliin. :P


Jäin sitten viikonlopuksi totta kai tädille. Sielä sai viettää oikein kunnon tankkauspäivät kun tarjolla oli laskiaispullaa ja kakkua ja vaikka mitä. Hyvää oli kaikki. Taisi olla hyväkin syödä kunnolla pullaa kun nousi painot seuraavassa treenissä tosi kevyesti.

Laskiaispullia, nam :D

Laskiais-sunnuntaina oli upea keli, hankikin kantoi ainakin suurimmaksi osaksi.

Ja tarvihan sitä käydä katsomassa se Fifty Shades of Grey:kin. Arvostelujen perusteella en odottanut leffalta oikeastaan mitään ihmeellistä. Oli se parempi kuin odotin.

Ensi viikolla onkin sitten hiihtoloma ja suunnitelmissa on noin viikko vanhempien luona. Toivottavasti en tule kipeäksi koska olen ollut nyt muutaman päivän tavallista väsyneempi ja tänä iltana on ollut vähän vilunväristyksiäkin :/ C-vitamiinia ja Finrexiä vaan naamaan. Tarvii ottaa loppu viikko myös rauhassa lepäillen ja jättää viikonlopun treeni väliin. Toivottavasti niillä eväillä nyt ohittas pahemman taudin.


Tuli pirun hyvä fiilis treenistä kun tuli onnistumisia :D
- Clarissa

2 kommenttia:

  1. wou mitkä olkapäät ja noi trikoot, ootko mistä hankkinu? muutenkin kivanolonen blogi sulla jota voisi jäädä seuraileen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Oi kiitos! Ruotsista ostin Uppsalan reissulla syksyllä. Ihan marketin urheiluosastolta.

      Poista

Kommentoi/kysy :)