maanantai 23. helmikuuta 2015

Shoppailua ja uus saliohjelma

LOMA! Lähdin sitten ajelemaan vanhempien luo. Totta kai vähän teki mieli käydä kaupoilla. Mikäpä sen helpompaa kun mennä matkan varrella Ideaparkkiin Pelkäsin että koko paikka olisi ihan täynnä hiihtolomaa viettäviä pirkanmaalaisia, mutta yllättävän hyvin sinne mahtui. Ei edes tarvinut jonottaa kassoille eikä sovituskoppeihin. Piti nopeesti käydä mutta kun jonotin Subwayhin niin tajusin olleeni sielä jo kaksi tuntia.

Meni rahaa ehkä vähän enemmän kuin suunnittelin mutta löyty muutamia kivoja juttuja.

Vähän ostoksiani: Lippis Haloselta, korvikset (kultaisena ja hopeisena), Glitter ja urheiluliivit, Cubus.


Uutta treeniä

Illalla totesin myös että olo ei ole ollut väsynyt eikä kipeä, joten menin treeneihin ihan hyvillä mielin. Ja vielä kivempaa oli se, että vihdoinkin mun uus saliohjelma on (ainakin melkein) valmis! :D Uusi ohjelma on nyt 2-jakoinen ja koostuu neljästä eri treenistä.

Tänään olin sitten kokeilemassa ekaa treeniä. Harmillisesti vaan oikeanpuolimaiset olkapää ja polvi oli kipeenä, joten aika monet liikkeet tuntu inhottavilta. Kaikki tein kiltisti loppuun asti ja niin hyvin kuin pystyin. Ollut muka niin kiire ettei mukamas ole ollut aikaa rullailuun ja venyttelyyn tarpeeksi, joten heti tuntuu kropassa.

Ohjelmaan kuuluu vanhoja tuttuja liikkeitä mutta myös jonkin verran uusiakin. Tänään uusia liikkeitä oli muun muassa pallokyykky, ranskalainen punnerrus (mutkatangolla) ja pohkeet smithissä.  Ennestään tuttuja vipunostoja siirryin tekemään istualtaan. Pallokyykky sujui melko hyvin mutta ranskalainen punnerrus oli aluksi hankalan oloinen. Otin myös itselleni videota jotta nään miten meni ja sekin paljasti että parannettavaa on.. Noh, harjoitus tekee mestarin.


















- Clarissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)