torstai 11. kesäkuuta 2015

10 päivää Euroopan seikkailuun!

Kartasta näkee passin kanssa käytettävät juna- ja lauttayhteydet.

Eikä! Enää kymmenen päivää matkaan! Ihan hirvee jännitys ja odotus.

Kaikki tarvittavakin on nyt hankittu. Myös se kallis paluulippu. Loppujen lopuksi ostin myös makuupussin ja pienen päivärinkan. Ne kun piti molemmat lainata. Kyllä on kukkaro keventynyt reippaasti..



Rinkan ostin Tampereelta XXL:n myymälästä. Kiitos ystävälliselle myyjälle avusta!

Rinkka (okei, päivärinkka) on jo pakattu moneen kymmeneen kertaan ja kyllä on "vähän" miettinyt mitä matkaan ottaa mukaan. Nyt  30 litran päivärinkka painaa pakattuna vajaa kuusi kiloa ja pakkasin siis lähes kaikki mitä otan mukaan, myös ne päällä olevat vaatteet. Netistä olen lukenut paljon pakkausvinkkejä ja keskusteluja, joten uskon että olen varautunut hyvin. Lähes kaiken olen pakannut Minigrip-pusseihin koska ne saa lähes tyhjiöksi ja kunnolla kiinni.

Ja missä sitten mennään? Noh, lennämme Saksaan ja sieltä aloitamme raiteilla kulkemisen. Matka kiertää Sveitsissä, Ranskassa, Italiassa, Kroatiassa... Ateenaan asti, mistä paluulento takaisin Suomeen. Meillä on 30 päivän interrail passi, jolla tosiaan voi liikkua vapaasti tietyillä junilla tämän 30 päivän ajan. Muutamat hostellit ja sohvasurffaus-paikat on jo selvillä. Matkan varrelta tottakai loppuja varaillaan.


Treenauskaan ei aivan kokonaan jää, sillä otan matkaan mukaan kumisen jumppanauhan. Tokmannilla oli sopivasti tarjouksessa sellaiset, joten jottei salia tartte etsiä väkisin. Näillä voi treenata ulkonakin! Tottakai kävellään sun muuta mutta ei kävely painoharjoittelua korvaa.

Matkan aikana kirjoitan matkapäiväkirjaa, josta sitten julkaisen varmaan vasta matkan jälkeen otteita täällä. Matkaan kun en ota tablettia tai läppäriä, niin en pääse julkaisemaan niin helposti juttuja. Instagramia yritän päivitellä heti kun vaan tilaisuus tulee. ;D

Mm. Vipunostot sujuu oikeen hyvin, vaikka rankka liike onkin hyvällä nauhalla. :D



- Clarissa
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)