torstai 4. kesäkuuta 2015

Päivän ruuat kuvina

Oon dieetin kanssa jo melkein voiton puolella, kohta tulee kuudes viikko täyteen kahdeksasta. Tähän asti sujunut melko hyvin ja rasvaa on poistunut. Treeneissä jaksaa melkein normaalisti, eikä nälkäkään vaivaa pahemmin. Onhan tää vaan tällänen melko lyhyt kiristely dieetti.

Ajattelin hieman avata yhden päivän dieettiruokailujani ihan vaan siksi, että ihmiset näkee, ettei tälläsellä dieetillä syödä puolikasta omenaa ja porkkanaa päivässä, vaan saa oikeasti syödä yllättävän paljon ruokaa. Kunhan valitsee viisaasti ja laskee vähän. Ei tätä touhua kaikki tajua ja antaa olla, ei tarvi.

Eräänä aamuna instagram piristi päivääni näin.


Aamiainen: Aloitan aamuni kevyt maidolla ja myslillä. Vettä/mehua ja teetä ja jos tuntuu niin banaani ja/tai sokeritonta mehukeittoa. Aamiaisesta ei meinannu kuvaa löytyä kun aamuisin on se kovin nälkä niin haluaa vain syödä eikä keskittyä kuviin.




Toinen ateria: Lautaselle riisiä/pastaa, kanaa/naudan jauhdelihaa (10%), pakasteherneitä ja porkkanaa. Treenipäivinä lisäksi heti treenin jälkeen juon tietenkin myös palautusjuoman.




Kolmas ateria: Ruisleipää, juustoa, kinkkua, kurkkua,tomaattia ja mehua (Fun Light)/vettä. Tämän jälkeen juon kahvit, joiden kanssa (treenipäivänä ) voin ehkä ottaa jotain pientä herkkua.Siis tosi pientä :D



Iltapala: Maitorahka, Fun lightia/mehukeittoa sekaan. Joinakin päivinä proteiinivanukas.


Tälläsillä mennään nyt vielä pari viikkoa.

- Clarissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)