sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Syksy tuli

On nyt lähiaikoina tullu kirjoitettua lähinnä tosta matkasta, jollon tää nykyhetki on vähän jäänyt täällä vähemmälle.


Arki rullaa aika tasaisesti eteenpäin. Treeniä treenin perään, välillä lepopäivänä muutama tunti töitä koulun kiska-kahvilassa ja kotona puuhailua. Maanantaina vedin siskolle treenin ja käytiin vähän syömässä hese-mättöö perään, koska olin luvannut että voidaan joku päivä niin tehdä. Tein itsekin samana päivänä treenin, edellisen jätin vajaaksi sillä innoissani lisäsin tankoon levypainoja ja jätin sormeni väliin; jumalaton kipu ja kynsi tummeni. Melkein oksensin kipuaallon tullessa ja koko loppu illan peukaloa särki. Tosi nynnyä mutten halunnut kiusata itseäni. Ja vain ojentajat jäi välistä.

Mainoskuva materiaalia :D

Aika samaa touhua ollu tää pari viikkoa syyskuusta.  Tietty joukkoon mahtuu muutamia vähän erilaisia päiviä jotka vähän piristää arkea;

Tiistaina oltiin illalla parin kaverin kanssa testailemassa toinen paikallinen Thai-ravintola. Kai se ihan hyvää oli, ei mitenkään ihmeellisempää. Ruokailun jälkeen käytiin katsomassa Kätilö, joka muutama viikko sitten sai ensi-iltansa. Aika rankka aihe elokuvalla ja muutenkin, mutta hyvin tehty omasta mielestäni.

Annokseen heitetty varmaan purkillinen ananasta, jota en syö.


 

Keskiviikkona oli sitten vuorossa perinteiset Tursajaiset, jossa ykkösvuoden aloittaneet kiersivät tehtävärasteja ympäri kaupunkia ja illalla on sitten loppubileet. Itekkin taas oli vetämässä yhtä rastia, varmaan viimeistä kertaa. Rastilla oli oikeen hauskaa ja sen jälkeen kävin nopeasti kotona vaihtamaan haalarin baari-vaatteisiin. Baarissa oli vähän kummallinen olo itsellä ja musiikki ei tarttunut niin että olisin tanssilattiallakaan viihtynyt. Ehkä se tekee että oman vuosikurssin porukkaa ei täällä ole kuin pari, niin tunnelma on erilainen. 

Koska edellisen yön olin nukkunut yllättävän huonosti ja olo oli mikä oli, lähdin baarista jo yhden aikaan. Toisaalta hyvä, ei tarvinut koko päivää nukkua ja kun ei juonut kun pari mietoa niin pääsi jälleen salille.

Haalareita saa pitää aika harvoin enää.

Valmiina rasti-tuomarointiin.

Treenit sujuvat tasaisen hyvin (niinkun näin yleisesti), painot nousee nyt ihan hyvää tahtia. Ensin ne tietysti piti palauttaa sille tasolle missä ne olivat dieetin alussa. Dieetillä kun painoja tarvii ehkä vähän laskea kun jaksaminen vähenee. Ja matkasta johtui tietysti osa painojen pudottamisesta.  Koska en ole mikään painonnostaja vaan olen kehonmuokkaaja, painot eivät sinänsä ole niin tärkeitä, mutta kieltämättä kyllähän se innostusta lisää kun saa lisättyä liikkeeseen pari kiloa lisää. :)

Torstaina vedin sitten hieman erilaista treeniä, jossa tein tuttuja liikkeitä mutta lisättiin sarjoja huomattavasti. Painotus tässä treenissä oli olkapäille ja etureisille, lopuksi kävin vielä pohkeetkin läpi. Treeni oli raskas ja lihaksissa poltteli hyvällä tavalla. Oli tosi kivaa tehdä vähän erilaista välillä. :) Pejantaina oli luvassa vielä toinen samantyyppinen pumppailu mutta siinä kävin läpi selkää, vatsoja ja reidenlähentäjiä.


Lauantaina pidettiin leffa-iltaa mulla ja jatkettiin kotimaisella linjalla; Luokkakokouksella. Jos tykkää kreisikomediasta niin kyllähän sitä katsoo ja lauantaina oli just sellanen olo että ei mitää vakavaa ainakaan.

Viikonloppuna seurailin myös Jyväskylän fitness-karsinnat, lähinnä itseäni kiinnostavaa bikini fitness-sarjaa. Oli aika kovaa tasoa nähtävillä kaikissa sarjoissa. Tottakai selasin muutkin naisten lajit läpi.

Hyvää alkavaa viikkoa

- Clarissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)