torstai 16. helmikuuta 2017

Sinut offikunnon kanssa

Kisoista on jo pian puolisen vuotta. Vajaa 10 kuukautta sitten alettiin valmistelemaan omaa kisadieettiä ja kesä kiristeltiin. Kisojen jälkeen hidas ja varovainen reverse, jossa lisätään ruokaa koneeseen ja päästään palautumaan.

Dieetillä kroppa kiristy. Siihen periaatteessa jää koukkuun ja haluaisi olla kireämpi. Saa työn tulokset esille eri tavalla. Kunnolle sokeutuu eikä sitä tajua kuinka pienessä kunnossa sitä onkaan.  Siinä sitten monia kiloa kevyempänä selailee vanhoja kuvia vertailuun niin mietti, että miten edes olen kehdannut pitää crop-toppia päällä kun on ollut "sellainen pallo". Niin, minä....

Kuva: Mikko Niemi


En ole koskaan ollut erityisen tyytymätön kroppaani. Nykyään toisella tavalla kriittinen ja onhan jokaisella ne pari kohtaa mitä haluaisi korjata. Mutta se oli mulle henkilökohtaisesti aika uutta että aloin ajattelemaan noin offikunnostani. Paljastui kyllä se karu puoli tästä lajista ja  hahmottua paremmin se, miksi tätä saatetaan pitää syömishäiriönä ja miksi joillekkin saattaa tulla sellaisia oireita.

On erittäin mielenkiintoista nähdä miten ajatukset kisakunnon ja offin välillä oikeen menevät. Kun kisojen jälkeen lähdettiin offille niin ei mulla oo ollut mitään isoa ongelmaa siinä, että rasvaa kertyy ja paino nousee takaisin. Se kuuluu lajiin ja on kiva saada vähän omia muotoja takaisin. Ja kun tietää että plussilla sen parhaimman kehityksen saa! :)

Tällä viikolla kuitenkin tuli kännykällä törmättyä samaan vanhaan kuvaan kuin aikaisemmin dieetillä. Nyt ei pää sanonut mitään. Kuntoni kuvassa näyttää ihan hyvältä, siistiltä offikunnolta. Enkä kyllä näytä pallolta. Ja ihan varmana sama Mayorsilla napattu kuva. Näin tää vaan näköjään menee.

Kuva:Mikko Niemi

Nyt olen kyllä tyytyväinen tähän kuntooni. Reverse on onnistunut hyvin, kunto pysynyt siistinä ja on ollut tosi kiva kuulla positiivista palautetta siitä. <3 

Tässä lajissa vaaditaan henkisesti aika paljon ja pään on kestettävä. Edelleen haluan korostaa noita ja sitä, että jokaisella olisi hyvä olla ammattilainen omassa projektissaan mukana.

EDIT: Tällä hetkellä painan n. puolitoista kiloa vähemmän kuin ennen dieetille lähtöä, joten puntarista katsottuna ei paljoa eroa. Ehkä lihasta on kuitenkin tarttunut sillä koen olevani ihan suht siistissä kunnossa.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)