tiistai 11. huhtikuuta 2017

Alusvaatteilla on väliä

*Kaupallinen yhteistyö



Oletko koskaan miettinyt paljonko joudut päivän aikana kestämään epämukavia alusvaatteita? Töihin saattaa heittää ne kaarituelliset ja vähän epämukavat liivit ja jotkut halvat tekokuituiset puristavat pöksyt. Illalla kotiin tullessa joka paikassa on ikäviä painaumia ja vaan odotat milloin pääset heittämään rintsikat nurkkaan... :D



Entä oletko koskaan kokenut kuinka paljon paremman fiiliksen ja mukavuuden tunteen pehmeät ja joustavat alusvaatteet antavat? Ero on yllättävän suuri ja myönnän että turhan usein käytän itsekin niitä epämukavia alusvaatteita.




Pääsin nyt testaamaan Color4Carelta löytyviä alusvaatteita. Valitsin testiin saumattoman topin ja alushousut. Välittömästi kuin laitoin päälleni, olo oli tosi mukava. Näissä kyllä viihtyy.  Materiaali on tosi pehmeää ja joustavaa. Yksinkertaisen designin ansiosta liivit soveltuvat hyvin myös t-paitojen alle.

Color4Care nettikaupasta löydät myös bambuisia alusasuja, jotka ovat luonnonkuitujen vuoksi erittäin miellyttäviä. Väreinä on nudea ja mustaa. Alushousuja löytyy myös muotoilevana versioina ja liiveissä on irrotettavat toppaukset.



Käy tutustumassa ja hanki itsellesi mukavat alusvaatteet! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)