lauantai 15. huhtikuuta 2017

Ihana sheavoi

Olen ihastunut sheavoihin. Sheavoi - toiselta nimeltään karitevoi - on todellinen ihmevoide. Löysin voiteen puolisen vuotta sitten kun ystäväni suositteli sitä. Etsin tosiaan kuivalle iholleni hyvää, hoitavaa tuotetta.

Kuva: Pixabay



Sheavoi valmistetaan afrikkalaisesta voipuun pähkinöistä ja koostumukseltaan valkoinen kova rasva, joka kuitenkin notkistuu lämmön vaikutuksesta iholle hierottaessa.  Sheavoi on myös tuoksuton.

Sheavoissa on A- ja E-vitamiineja ja runsaasti erilaisia rasvahappoja. Ne ravitsevat ja suojaavat ihoa tehokkaasti.   A-vitamiini tehostaa ihosolujen uusiutumista ja parantaa ihon laatua. Tämä voi auttaa akne-ihon hoidossa ja olen itselläni huomannut vaikutuksen kyllä. Vaikkei itselläni varsinaisesti todettua aknea olekaan, kasvoille ilmestyy finnejä ja jälkien paraneminen kestää pitkään. Sheavoin jälkeen paraneminen on nopeampaa ja punaisuus rauhoittunut selvästi.

Joko luit edellisestä tekstistä hyvistä alusvaatteista?

Käytän itse sheavoita iholle päästä varpaisiin; se kosteuttaa kuivat kantapäät, hoitaa ja suojaa ihoa ja myös kasvoille tekee hyvää. Sitä voi käyttää myös hiuslatvoihin hiusöljyn tapaan. Kisojen alla sheavoi oli erittäin hyvä kun hoiti ihoaan kisavärejä varten ja kisavärien jälkeen.


Itselläni on käytössä Flow-kosmetiikan sheavoi-pala, jota saa ainakin Ruohonjuuresta. Siitä saa kätevästi lohkaistua pienemmän palan vaikka matkalle mukaan. Jotkut muuten käyttävät tuotetta myös aurinkosuojana, muuta suojakerroin on noin 4 joten suosittelen käyttämään myös muita valmisteita auringossa.

Flow-kosmetiikan luomu Sheavoi. Ei sisällä mitään muuta ainetta. Kuva: ruohonjuuri

Sheavoi sopii vauvasta vaariin ja jokaiselle joka kaipaa suojaa ja kosteutusta iholleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)