lauantai 18. tammikuuta 2020

Paluu bloggeriin

kasvokuva saliselfie kuntoforssassa clarissa

Marraskuussa 2019 päätettiin, että aikani Poselandilla on ohi.




Lähes pari vuotta vierähti Poseland.fi-sivustolla. Kiitos Alona mahdollisuudesta! Kiitos myös huipputyypeille, joihin sain tutustua blogi -yhteisön kautta. <3


Tosiaan,päätettiin yhteistuumin, että jätän Poselandin taakseni. Pakko sanoa, että olin sitä useamman kuukauden miettinyt jo ennen marraskuuta. Jossain vaiheessa inspiraationi kirjoittaa yhtään mitään vain lopahti ja aloin tuntemaan ahdistusta siitä että täytyisi kirjoittaa säännöllisesti. 

Säännöllisyys kuuluu tärkeimpiin bloggaajan sääntöihin ja se mulla alkoi kärsimään varmaan keväästä 2019 asti. Keväällä tapahtui kaikenlaista. Sain kokopäiväisen työn, kun aikaisemmin tehnyt noin puolet vähemmän. Aikaa ei tuntunut riittävän blogiin ja panostamiseen tarpeeksi. Paine kasvoi.

kuntoforssa bikini fitness poseeraus clarissa


Mulla oli kivoja juttuja pitkin kesää ja nautin elämästä. Samaan aikaan haettiin yhteistä asuntoa miehen kanssa ja muutettiin yhteen, olin jotenkin poikki äkkiä lisääntyneistä töistä ja siellä melko uusista rutiineista. Myös treenit tuntuivat nihkeiltä. Muutenkin kaipasin lähinnä rentoa elämästä nauttimista. Suurena tekijänä taustalla 2018 syksyn tiukka kisadieetti ja siitä palautuminen. 

Syksyllä alkoi painaa ja harmitti etten saanut kirjoitettua. En vaan saanut mitään kirjoitusta valmiiksi vaikka ajatuksiakin oli. Marraskuussa sitten tehtiin päätös, että jos koen paineita kirjoittaa, enkä siksi saa aikaiseksi, niin ehkä parempi luopua blogista.

kuntoforssa clarissa salilla


Noh, mitä ihmettä sitten teen tässä kirjoittamassa jos ei kerran ole aikaa? 

Tuli vaan semmoinen fiilis pitkästä aikaa, että olisi kiva kirjoittaa. Tällä omalla alustallani kirjoittaminen tuntuu luontevalta ja kevyemmältä tekemiseltä. Paineita ei ole ja pää panostukseni on tällä hetkellä enemmän Instagramin puolella. Tuntuu myös että haluan pitää blogiani mukanani mahdollisen kisavuoden ajan, sillä päivityksiä on mukava lukea jälkikäteen itsekin. 

Sen lisäksi, että kisat inspiroi kirjoittamaan, niin tuntuu että balanssi on vihdoin löytynyt; treenit, työt ja muut arkirutiinit on alkanut rullaamaan tasaisemmin ja tuntuu että aikaakin on edes vähän paremmin.

Joten, tervetuloa uudistettuun blogiini seuraamaan juttujani. En lupaa mitään kahta kolmea kirjoitusta viikossa, mutta jos nyt edes yksi, niin ollaan mulle hyvässä tahdissa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)