maanantai 13. huhtikuuta 2020

Korona ja kisasuunnitelmat


Moiks!

Hyvin lähti tää mun kirjoitustavoite käyntiin kun kaikkea pukannut koko vuoden ensimmäiset kuukaudet. Alku vuodesta mun suunnitelmat alkoi kisavuodelle olla koottuna. Pari pikku propleemaa, jotka selvisi. Sitten alkoi preppi kohti syksyä.

Parhaat farkut. Ne löytyy täältä. Kaupallinen yhteistyö Freddy Suomi



Eipä mennyt kun pari viikkoa ja koko maailma oli sekaisin koronan takia. Ensin kevään kisat siirrettiin ja myöhemmin sitten peruttiin. Homma meni pahemmaksi ja mut lomautettiin. 

Alkuvuoden vaikeilta tuntuvat ongelmat vaikuttivat nyt erittäin vähäpätöisiltä, kun koko homma ja panostus on kysymysmerkkinä. Lähinnä itseäni jännittää homman taloudellinen puoli, jonka uskoin olevan kunnossa ja pääsisin myös muutamiin kisoihin ulkomaille ja pääsisin panostamaan kunnolla. Kisakaudesta oli tulossa mahtava!

Näillä näkymin koko maailman tilanteen takia taitaa kisakausi jäädä Suomen rajojen sisään, jos siihenkään. Ellei tässä tapahdu jotain odottamatonta käännettä. Toivotaan parasta, ei tässä auta kuin odotella ja mennä virran mukana. Teen tarvittavat kisajärjestelyt. En luovu toivosta.



Ainakin on aikaa panostaa treeniin, uneen ja poseeraukseen. Jos jotain hyvää pitää keksiä. . Tän homman jälkeen ainakin varmasti osataan arvostaa pieniä juttuja ja tietyllä tapaa tälläinen pysähtyminen tekee monelle hyvää, myö smulle. Harmi vaan että se pitää tehdä niin monien yritysten ja työpaikkojen hinnalla... 

IFBB muuten on julkaissut nyt ensimmäisen eContestin, eli netissä käytävät kilpailut. Siinä siis laitetaan esiintymiset videoille ja käynnistetään jonkinlainen äänestys. Mielenkiintoista päästä seuraamaan, miten tälläisestä konseptista selvitään.

Noh, parempia päiviä odotellessa. Oikein ihanaa kevättä ja pysytäänhän terveenä!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)