tiistai 30. toukokuuta 2017

Syitä miksi suosia Tervensiä

*yhteistyö

Olen vaihtanut yhdelle aterialleni makaronin tai riisin Tervensin kikhernepastaan. Syitä on useita ja tässä niistä kahdeksan(!). Olkaapa hyvä. :)





Olen jonkin aikaa tosiaan säännöllisesti syönyt ateriallani tätä ruoka-ainetta ja olen ollut kyllä tyytyväinen. Tätä postausta suunnitellessani listasin asioita ja kun kirjoitin, listaan tuli koko ajan lisää hyviä puolia kikhernepastasta. Niitä kertyikin jopa kahdeksan! :D 

1. Enemmän proteiinia

Kikherne on palkokasvi ja sisältää paljon proteiinia. Tavallisessa vehnämakaronissa on proteiinia noin 13 grammaa kun taas Tervensissä on yli 21 gramaa 100 grammaa kohden.


2. Hyviä kuituja ja hiilareita 

Tervens on täynnä hyviä kasvikuituja ja hitaasti imeytyviä hiilareita. 

3. Nälkä pysyy pitkään poissa

Tämä yhdessä proteiinin kanssa auttaa täyttämään vatsan ja olo pysyy kauan kylläisenä. Ainkaan itseäni ei ole ainakaan töissä nälkä päässyt yllättämään pahemmin.

4. Tukee suomalaista työtä

Tervens on suomalainen yritys. Pasta tehdään Lempäälässä kikhernejauhoista.


5. Voit vähentää lihaa

Koska Tervens sisältää niin paljon proteiinia, voi lihamäärää annoksessa vähentää. Itse olen vähentänyt kanaa n. 30 grammaa annoksestani ja illalla syön vähemmän valkuaista.

6. Gluteeniton

Tervens on täysin gluteeniton vaihtoehto.

7. Nopea valmistaa

Mun mielestä yks paras ominaisuus Tervensissä on sen nopea valmistus. Kun vesi kiehuu, makaronit lisätään veteen ja keitetään runsaassa vedessä (reippaasti suolaa kanssa)  alle 5 minuuttia.

8. Monipuolinen ja herkullinen


Tervensiä voidaan käyttää yhtä monipuolisesti kuin tavallistakin makaronia. Ja se on todella hyvän makuista! 



Kannatttaa maistaa! Yritykseen pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa tervens.fi. Sieltä löytyy myös hyviä reseptivinkkejä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)