*yhteistyö
Olen vaihtanut yhdelle aterialleni makaronin tai riisin
Tervensin kikhernepastaan. Syitä on useita ja tässä niistä kahdeksan(!). Olkaapa hyvä. :)
Olen jonkin aikaa tosiaan säännöllisesti syönyt ateriallani tätä ruoka-ainetta ja olen ollut kyllä tyytyväinen. Tätä postausta suunnitellessani listasin asioita ja kun kirjoitin, listaan tuli koko ajan lisää hyviä puolia kikhernepastasta. Niitä kertyikin jopa kahdeksan! :D
1. Enemmän proteiinia
Kikherne on palkokasvi ja sisältää paljon proteiinia.
Tavallisessa vehnämakaronissa on proteiinia noin 13 grammaa kun taas
Tervensissä on yli 21 gramaa 100 grammaa kohden.
2. Hyviä kuituja ja hiilareita
Tervens on täynnä hyviä kasvikuituja ja hitaasti imeytyviä
hiilareita.
3. Nälkä pysyy pitkään poissa
Tämä yhdessä proteiinin kanssa auttaa täyttämään vatsan ja olo
pysyy kauan kylläisenä. Ainkaan itseäni ei ole ainakaan töissä nälkä päässyt
yllättämään pahemmin.
4. Tukee suomalaista työtä
Tervens on suomalainen yritys. Pasta tehdään Lempäälässä
kikhernejauhoista.
5. Voit vähentää lihaa
Koska Tervens sisältää niin paljon proteiinia, voi
lihamäärää annoksessa vähentää. Itse olen vähentänyt kanaa n. 30 grammaa annoksestani
ja illalla syön vähemmän valkuaista.
6. Gluteeniton
Tervens on täysin gluteeniton vaihtoehto.
7. Nopea valmistaa
Mun mielestä yks paras ominaisuus Tervensissä on sen nopea
valmistus. Kun vesi kiehuu, makaronit lisätään veteen ja keitetään runsaassa vedessä (reippaasti suolaa kanssa) alle 5 minuuttia.
8. Monipuolinen ja herkullinen
Tervensiä voidaan käyttää yhtä monipuolisesti kuin
tavallistakin makaronia. Ja se on todella hyvän makuista!
Kannatttaa maistaa! Yritykseen pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa tervens.fi. Sieltä löytyy myös hyviä reseptivinkkejä :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentoi/kysy :)