torstai 16. huhtikuuta 2020

Fit4Charity - treenaa monipuolisesti ja tee hyvä teko

*Sisältää affialite mainontaa


Ootko koskaan miettinyt, että haluaisit ostaa verkkovalmennuksen?
Entä oletko miettinyt, että haluaisit tehdä hyväntekeväisyyttä?
Onko mielessä käynyt, että nää kaksi juttua voisi yhdistää?


Ainakin mulle hyväntekeväisyyden ja verkkovalmennuksen yhdistäminen on melko uusi juttu. Tai en moneen ainakaan ole törmännyt. Mutta nyt olen päässyt tutustumaan Fit4Charityyn ja uskon että kyseessä on huippujuttu!

Fit4Charity on kuusi viikkoa kestävä, usean hyvinvointialan ammattilaisen toteuttama kokonaisuus joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Sisältöä löytyy joogasta kehonpainoharjoitteluun sekä ravinto-opeista treenitekniikoihin. Valmentajista löytyy mm. Anna Virmajoki (joka toimi myös valmentajanani viime kisakaudella) ja Johanna Hermans, jonka fitness-uraa olen pitkään seurannut ja ihaillut.




"Fit 4 Charity tuo yhteen liikunta-alan ja hyvinvoinnin ammattilaisia. Tarjotaan 6vk kestävä verkkovalmennus, josta on tarkoitus tehdä suomen kattavin sisällöltään. Ja niinhän tästä onkin tulossa, väitän että missään yhdessä valmennuksessa ei ole näin laajaa sisältöä."


- Tuomas Takalo/Fit4Charity-blog

Valmennus sopii kaikille, olitpa sitten aloittelija tai pidempään treenannut. Kun katson valmentajien joukkoa, niin todella moni elämän osa-alue on otettu huomioon; on joogaa, kehonpainoharjoittelua ja hengitysharjoituksia. Todella kattava paketti kuudeksi viikoksi.

Ja tosiaan! Tän monipuolisen valmennuksen hinta on vain 19,90€. Se tarkoittaa, että maksat yhdestä viikosta vain 3,30€ ja tämän valmennuksen hinnasta  10€ lahjoitetaan AAMU- Suomen Lasten Syöpäsäätiölle.


Hyväntekeväisyyskohteesta 


Lasten syöpä on arvaamaton. Vaikka suomalainen syöpätutkimus ja -hoito ovat maailman huippukärkeä, niin edelleen joka viides syöpään sairastunut lapsi menehtyy. Tiedon kasvattaminen ja syövän ymmärtäminen ovat ainut keino kehittää lasten syöpähoitoja yhä paremmaksi - mutta tähän tarvitaan lahjoituksia.

Suomen Lasten Syöpäsäätiön varoilla tutkimukset pysyvät käynnissä. Niin lasten omat, elämän mittaiset tutkimusmatkat kuin tutkimustyö pienten syöpäpotilaiden hyväksi. AAMU Säätiön varoilla tuetaan lasten syöpätutkimusta, jotta terve aikuisuus olisi mahdollinen.

Lue lisää säätiön toiminnasta.




Hyvinvointiin on tärkeää satsata näinä vaikeina aikoina. Nyt on hyvä aika kehittää itseään ja saada sisältöä elämäänsä. Valmennus alkaa 4.5.2020 ja ennakkovaraajana saat myös kivan edun;  kun liityt ennen aloituspäivämäärää, saat veloituksetta kaksi ammattilaisen suunnittelemaa treeniohjelmaa videoineen. 



Koetaan jotain kivaa yhdessä; treenataan, opitaan uutta ja tehdään hyvää! <3 


Kiitos!


1 kommentti:

  1. Oikeaa tietoa huijauksesta nimeltä korona. Tyhjät sairaalat jne.
    https://www.bitchute.com/video/S9BlOD1F0ZS3/

    VastaaPoista

Kommentoi/kysy :)