keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Proteiinipannarit

Kerrankin sain inspiraation etsiä netistä hyvää proteiinipannari ohjetta, jotta itse tekisin omia. Olen muutaman kuukauden syönyt FASTin proteiinipannareita, jotka saa tehtyä ihan jauheesta ja maidosta. Nyt halusin kumminkin tehdä itse alusta asti, lähinnä vaihtelun kannalta.

Löysinkin täältä kivalta vaikuttavan ohjeen ja testasin. Lähes kaikki ainekset löytyi ja sain testata vanilijaheraakin muualla kuin palkkarissa. :)

Itse tein seuraavalla ohjeilla, koska ihan kaikkia aineita ei ollut.


3/4 dl kaurahiutaleita
30g vaniljaheraa (tai muun makuista proteiinijauhetta)
2 munanvalkuaista
3 rkl muussattua banaania
1tl leivinjauhetta
1 rkl nestettä (maitoa, vettä…)

Sekoitin ohjeen mukaan sauvasekoittimella ja paistoin pannulla.

Alkuperäisessa ohjeessahan oli mantelijauhoa ja steviaa,joten mun piti korvata mantelijauho venhäjauholla ja pistää vähän sokeria stevian sijaan, mutta molemmat unohtu. Toisaalta, päälle pistin vadelmahilloa niin ei se sitä makeutta enempää kaivannut. Jauhoista olisi ehkä saanut vähän erilaisen rakenteen, mutta ihan hyviä näinkin tuli.

Mutta ohjeen lopussa sanottiin että pannareita tulee iso annos, mutta kyllä ite söin kerralla kaikki pannarit mitä tuli. Onhan se tietty vähän ihmisestä kiinni, mikä on iso annos ja saattaa olla että taikinan riittosuuteen vaikutti nämä mun "ainepuutteet".

Ei mikään ruokablogin taidekuva tää mun kasa, mutta hyvää oli

- Clarissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)