tiistai 27. tammikuuta 2015

Pakettisi on noudettavissa

On ollut tää tammikuu kuin toinen joulu. Uuden vuoden tienoilla tilailin kaikenlaisia juttuja internetistä, mm. Fitnesstukusta, eBaystä, Yves Rocherilta ja mistä vielä (!).... Totta kai rahaakin on niihin kulunut, mutta varmasti tulen jokaista tuotetta käyttämään ja useimmat olivat tarpeeseen.

Tässä hieman ostoksistani ja fiiliksestä mikä tuli. 

Direct123: En ole aikaisemmin täältä tilannut mitään. Käsittääkseni virolainen firma (ei varma tieto), jossa ihan suomenkieliset(kin) nettisivut. Luin netistä muiden kokemuksia kaupasta ennen kuin tilasin tuotteeni. Luin pelkkää hyvää ja tilasin. Postimaksut tietty tuli päälle, mutta Suomessa yli 90 euron kiintolevyn sain nyt hieman päälle 70 eurolla. Ja toimitus oli nopea! Vain muutaman päivän kesti toimitus eikä mitään valitettavaa missään. Välillä kun tuntuu että joissakin paketeissa kestää ja kestää...

Fitnesstukku.fi: Ainekset palatusjuomaan ja shakeri :) Pari päivää enemmän meni kuin olisin halunnut mutta uusi vuosi, viikonloppu ja loppiainen taisi "vähän" hidastaa postipaketin kulkua. Paketissa siis kreatiinia ja vanilijanmakuista heraproteiinia. Lisäksi palkkariini tulee maltodekstriiniä.

Fitnesstukun paketissa oli Heraproteiinia, kreatiinia, sekoituspullo ja lehti.

Yves Rocher: Joo, ei lähellekkään mitään tärkeää kuin noi kaks ylempää, mutta parit kimaltavat suihkusaippuat ja huulikiilto. Piti vähän koluta alennusmyyntejä... Uutta ja yllättävää oli se ettei paketti tullutkaan Postiin vaan vähän lähempänä minua sijaitsevalle R-Kioskille. Sieltä olisi kiva hakea paketteja useamminkin. 

Heikkouksiani ovat kimaltavat asiat. Vaikkapa suihkusaippat. Cacao & Orange tuoksui syötävän hyvältä. <3

eBaystä: Legginsit saapu, matkassa olleetkin yli kuukauden, niin aloin miettimään että mahtaako tulla. Parin päivän päästä olisin pistänyt myyjälle viestiä, jolloin olisin mahdollisesti saanut rahani takaisin. Pisin aika mitä olen eBay-tilausta odottanut on ollut n. 2-3 kuukautta. Lisäksi postiluukusta kolahti CD-levykotelo ja ripsiliima. Olisiko ne tehneet yhteensä 10 euroa..



Kyllä tavaraa riittää ja itse asiassa on vielä lisääkin tulossa. Tilasin itselleni hierontapallon eBaystä ja Stadiumilta uudet urheiluliivit. Miksi? Koska vaan parilla liivillä on mun treenitahdilla ikävä touhuta kun niitä tarvisi pestä todellakin useammin ja eiköhän hierontapallokin hyvää tee.

Eiköhän nyt ole hyvä aika hillitä ostamisia ja jättää rahaa ruokaankin.

  RÖHNISCHin urheiluliivitkin tulossa. Vähän erilaista kuviota mitä yleensä. :)

- Clarissa

2 kommenttia:

  1. En tiedä tuliko mun kommentti perille äsken! Tosi hyvännäköset noi Ebaystä tilatut legginsit! Voitko laittaa linkkiä kyseisiin housuihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi legginsit on tosi hyvät päälläkin! :) Tässä linkki http://www.ebay.com/itm/Qualiti-Women-Candy-Color-Stretch-High-Waist-Pencil-Pants-Leggings-Trousers-/181441010442?pt=LH_DefaultDomain_2&var=480412118403&hash=item2a3eba1b0a

      Poista

Kommentoi/kysy :)