maanantai 20. huhtikuuta 2015

Raportti Fitness Classicin katsomosta

Nonii. Tässä sitten se viimeksi luvattu raportti Sportyfeel Fitness Classic 2015 kisakatsomosta.



Elikkäs paikkana tapatumalle oli Helsingin kulttuuritalo ja ensimmäisen sarjan kisaajat nousivat lavalle 10.00 ja viimeiset 18.00 jälkeen. Aamulla kahdeksalta lähdettiin kohti Helsinkiä ajamaan ja matka meni leppoisasti eikä pahemmin eksyttykään :)

Kulttuuritalon aulassa messut olivat pienimuotoiset ja niitä kai pääsi ihan ilmaiseksi kurkistelemaan. Messut olivat paljon pienemmät mitä Lahdessa syksyllä oli. Kisoja pääsi katsomaan lipuilla mitkä maksoivat (yhdelle päivälle) 40 euroa. Launtai oli loppuunmyyty joten porukkaa riitti, mutta niin riitti kilpailijoitakin.

Kisat

Kilpailijoita oli lähemmäs 200 ja kilpailtiin monissa sarjoissa. Nähtiin mm. juniori sarjat. Ja juniori tarkoittaa tässä sellaista suunnilleen parikymppistä. Esimerkiksi bikini fitness juniorissa saa kilpailla viimeisen kerran sinä vuonna kun täyttää 23 vuotta.

Kisoissa oli tosi kova taso ja kärjen sijoitukset menivät jakoon pisteen erolla. Itselleni nämä kisat olivat toiset joita menin katsomaan ja nyt kun tiesi vähän enemmän niin osasin vähän veikata ketkä lavalla olevista löytyisivät finaalista. Tosin oli vaikea muistaa kaikkia omia veikkauksia kun kilpailijoita oli tosi paljon ja me istuttiin niin kaukana ja ylhäällä kuin mahdollista (koska ei löytynyt muuta), joten numeroitakaan ei oikein nähnyt.

Yksi erityinen hämmennyksen aihe sattui jo heti ensimmäiten bikini fitness sarjojen aikana, sillä eräs lavalle noussut kilpailija oli todella hermostuneen ja oudon oloinen. Lopulta hänet poistettiin koko kilpailusta.Valitettava tapaus...

Tässä vähän tunnelmaa lavalta, kunnon näkökulmasta. Itse en saanut juuri mitään kuvia sijainnin ja kökön kännykän takia. Ja näissä kisoissa siis valittiin Suomen edustajat EM-kisoihin Espanjaan.

Bikini Fitness SM, juniorit, +163 cm. Kuuden kärki verailussa. Kuva: BODY


Body Fitness SM juniorit, 163 cm. 6. parasta sijoituksineen Kuva: BODY

Classic Bodybuilding junioreissa riitti porukkaa. Kuva: BODY

Kisojen huipennus lähentyi kun Bodybuilding masters, +40 yli 90 kg saapuivat lavalle. Kuva: BODY

Kisat rullasivat hyvällä tahdilla ja tasolla. 18.00 alkoi sitten kehonrakennus-sarjat, joista näimme kilpailijat ja pari vapaaohjelmaa, mutta koska auton parkkiaikaa oli vain 19.00 asti, meidän oli lähdettävä. Olihan sitä hyvä päästä kotiinkin vielä suhkot hyvään aikaan.

Messut

Messuilla sai osallistua muutamiin arvointoihin ja mm. LIDLin Sportyfeel tuotesarjan proteiinipatukoita oli maisteltavana. Olivat yllättävän hyviä, mutten ostanut, koska käytän sellaisia tosi harvoin. Vaatteita oli myytävänä mutta ostan ne muualta ja halvemmalla. Jaettiinpa sielä myös kuivaliha-snäksejä oikein olan takaa sillä joka kerta kun ohi meni, olisi saanut saman kolmen paketin (40g) setin.

Kuivalihaa sai ilmaiseksi ja vanukastarjous oli pakko taas hyödyntää. Ihan hyviä olivat noi lihat kun vaalivalvojaisissa niitä popsin pussillisen.

Mieleenjäävin messuständi oli MARC INBANElla. Yritys myy ruskettavia tuotteita ja kysyttiin haluanko testata niin menin samantien. Siinä sitten suihkutettiin sprayllä rusketusta vasempaan käteen ja vähän hangattiin. Tuote jäi siitä erityisesti mieleen, että tuoksui yllättävän hyvältä ja teki värin heti. Paljoa kokemuksia ruskettavista tuotteista mulla ei ole mutta yleensä haisevat aika pahalta ja sotkevat.

Ja nyt sitten haaveilen tästä tuotteesta. Hintansa takia en sitä ostanut, koska halusin nähdä miltä se näyttää ja tuntuu. Nyt mulla on sitten pari päivää ollut vasen käsi sen värinen mitä yleensä loppu kesästä on. Tuote kuivu melko nopeasti, ei haise enää eikä ole tahrannut vaaleaa lakanaa. Eipä se pahemin suihkussa ja hikoillessakaan lähtenyt että laatutuote on. Tällä saisi turvallisen ja hyvän rusketuksen milloin vain.. 

Alempi käsi värjättiin lauantaina ja tältä näytti tänä aamuna, kaksi päivää pysynyt, omasta mielestä melko luonnollinen rusketus. Olen ihastunut.. 







Kyllä oli kiva päivä ja jännittäviä kisoja. Todella mielenkiintoista oli jälleen kerran. Sunnuntaina paikalla kisattiin muut Bikini ja Body fitness sarjat ja niitä seurailin netin kautta.

Nyt kun ollaan vaali- ja kisahumusta selvitty niin takaisin arkeen.

- Clarissa -

  
Sain kukkia matkan tauolla <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)