sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Vappu dieetillä

Hyvää toukokuun alkua!

Nyt on vappu juhlittu ja koulukin loppu tältä keväältä.

Vapun meno oli tänä vuonna leppoisa ja rauhallinen. Oli silti mukavaa koska ite ainakin tykkään vaan hengailla kavereiden kanssa, ei tarvi aina olla sen kummempaa. En tänä vappuna juonut kuin pari pientä maistiaista alkoholia vaan juhlistin vappua Pepsi Maxilla, onneksi muutkin seurueesta juhlivat vaan rennosti tissutellen. Kyllä sitä baarissa silti käväisin.

Pistin mun kivan kesätopin mutta eipä ollut kamalan lämmintä ja päälle piti pukea vielä hupparin lisäks takki :P



Puistoilua.


Tänä vuonna vappu poikkesi muutenkin, sillä en pahemmin munkeilla tai simalla pääse herkuttelemaan sillä aloitin nyt (tai viikko sitten) vihdoinkin miinus-kauden, jota myös dieetiksi kutsutaan...

Miksi? Lihaskasvu vaatii hidasta painonousua ja sitä olen saanut aikaan. Painoni on siis noussut jopa 6-7 kiloa (päälle vuoden aikana), joten nyt on aika hidastaa ja vähän karsia rasvaa pois lihasten päältä.  Muutenhan rasvaa tulee lisää ja lisää ja sellaista en halua. Näkee paremmin lihasten kehityksenkin. Ja onhan se ny kiva olla kireemmässä kunnossa kesällä. :)

Mutta eipä siitä kai sen enempää. Kaippa mää sitten tän dieetin lopussa pistän vähän ennen ja jälkeen kuvia, jotta vähän näkee muutosta.  Jos uskallan. :D


Tässä vähän mun dieetin ruokavaliota. Myös jauhelihaa ja pastaa syön, jotta tulee vähän vaihtelua. Salaattiakin olisi tarkoitus hommailla. Nyt lähinnä menee hedelmillä, porkkanalla ja pakaste herneillä.



Näillä eväillä kesäkuntoon!

- Clarissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)