lauantai 23. toukokuuta 2015

Kynsihaaveilua ja hankintoja matkalle

Heips,

Kuukausi on vielä reissuun aikaa, lähdemme siis sunnuntaina 21. heinäkuuta kohti Saksaa lentäen. On sujunut hyvin matkajärjestelyt tai ainakin dokumenttien hankinnat; eurooppalainen sairaanhoitokortti saapui viikon odottelun jälkeen, luottokortista sain tunnukset parissa päivässä ja passinkin sain neljän päivän jälkeen hakemuksesta. Nyt on ainakin ne kunnossa.

Seuraavat 5 vuotta tällä passilla, vihdoinkin mullakin on sirullinen passi!

Matkaan tarvitsi myös hankkia erilaisia tarvikkeita. Takki ja kengät oli hankittava, lisäksi myös lippis koska en todellakaan ota hienoa pinkkiä lippistäni mukaan. Takin löysin Fida-kirpputorilta; 8,80 euroa, Stadiumin takki ja tosi vähän käytetty. Sandaalit kävelemiseen löysin Citymarketin lasten osastolta, 14 eurolla! Säästin pitkän pennin siis niistä. Ja tuhlasin säästämäni rahat uusiin bikineihin, joita en kyllä mukaan matkaan ota. Prismasta ostin Adidaksen juoksulippiksen, joka hengittää, joten lakin pitäminen on mukavaa.

Maitohappobakteerit, takki, kengät, hattu ja eurooppalainen sairaanhoitokortti. Kaikki kunnossa!
Uudet bikinit Lindexistä.


Makuupussi piti lainata mutta löysinkin kymmenellä eurolla Prismasta hyvän. Rinkan saan kai ensi viikolla haettua kaverilta. Nyt alkaa sitten olemaan hankinnat kasassa. Vielä vaan muutamia pikku juttuja, Interrail passi ja paluulippu kotiin puuttuu. Ja tietysti vielä on selvitettävä missä yövymme matkalla.

Lisäksi keksin että haluan kynteni olevan kunnossa koko matkan ajan ja varasinkin ajan ensimmäisille rakennekynsilleni ikinä. Nyt haaveilen niistäkin ja en millään osaa päättää minkälaista haluaisin. Tässä muutama esimerkki kivoista kynsistä ja vähän suuntaa-antavia esimerkkejä, joita kynsiä varten olen jo katsellut; ehdottomasti kimalletta, eikä mitään isompia kikkailuja.






Tänään oli isovanhemmat ja vanhemmat käymässä, joten kahville tarjosin kakkua. Halusin kakun olevan raikas ja kevyt (jotta määkin voin syödä isomman palan ;D). Onnistuinkin valitsemaan raikkaan sitruuna-juustokakun Kinuskikissan kirjasta. Suli suuhun! Resepti löytyy myös täältä!

Koristeita en laittanut, mutta maku korvasikin ulkonäön. Tän verran jäi..
Hauskaa viikonlopun jatkoa kaikille!

- Clarissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)