sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Fitness Lauantai Lahdessa

Vihdoinkin se koitti, koko Suomen fitnesskansan odotetuin tapahtuma; Nordic Fitness Expo!



Itsekin odotin reissua innoissani, vaikka mietin että onko kiva istua messupuolen kisoja katsomassa yksin kun poikakaveri suuntas katsomaan kehonrakennusta pääkatsomoon. Ite halusin säästää enkä siksi mennyt katsomaan SM-kisoja. Mutta nautin kyllä olostani ja aika kului nopeasti katsellessani Nicole Wilkins-kisaa ja PM-kisa karsintaa.

-160 cm kärki bikini fitness. Voittajana upea Jaana Malytcheva.


Kiertelin vähän itsekseni messualueella ja katselin paikkoja. Päätin myös käydä moikkaamassa Pauliina Pakarista K&F-lehden osastolla, koska olen jo aika pitkään seurannut hänen blogiaan ja siellä ollaan ajatuksia vaihdettu. :) Oli ihana tavata ihan kasvotusten. Ja piti sitä nyt kuvakin ottaa yhdessä. Tästä Pauliinan blogiin.



Messuilla oli valtavasti maistiaisia tänä vuonna. Kyllä vatsan sai täyteen kun maisteli proteiinipatukoita, -pannareita, -pirtelöitä ja -keksejä ja vaikka mitä. Kahviakaan ei tarvinut kun tarjolla oli treeniboostereita ja erilaisia energiajuomia. Myös ilmaistuotteita tarttu mukaan; paitoja, sheikkereitä ja kaikenlaisia maistiaisia proteiinituotteista. Ja jotta pussit painais tarpeeks, ostin Fitnesstukun osastolta pannukakkusiirappia (kaloriton) ja kreatiinia. Muita ostoksia oli kookosöljy (1 litra vaan 15e!) ja Gazozen upeet treenitrikoot. Noita pöksyjä kun olen kuolannut jo pitkään ja nyt ne sain vaan 25 eurolla! I'm in love!

Ihanat palmupöksyt.

Ihanaa sunnuntaita ja uutta tulevaa viikkoa! Tänään oli lepoa ja huomenna lähtee uusi treeniviikko käyntiin.

- Clarissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)