tiistai 20. lokakuuta 2015

Uusia ulottuvuuksia harrastukseeni

Heips, mahtavaa tiistai-iltaa!

Arki rullaa eteenpäin kovalla vauhdilla. Tällä viikolla on vuorossa vähän rankempaa treeniä. Tänään vedän  etureisi- ja vatsalihaksille suunnatun treenin ja loppuviikosta vielä toinen. Nämä treenit ovat rankempia siksi että samaa liikettä tehdään lyhyellä tauolla monta toistoa peräkkäin. Poltetta tulee ja kyllä tuntuu pumppina myöhemmin. Tykkään kyllä näistä kun saa rikottua rutiinia.

Aika myöhään saa treenejä tehdä kun harjoittelusta pääsen viimeistään viideltä ja onpa tullu nukuttua päikkäritkin kotona ennen treenejä. Omalle kropalle ei mikään optimaalisin aika treenata iltaisin, mutta salille on mentävä.

Pinkistä poweria treeniin :D
Never give up!

Tänään ilmoittauduin joulukuussa pidettävälle fitnessleirille. Leiri on tosiaan päivän mittainen ja siellä on asiaa IFBBn toiminnasta, fitness-lajeista, ruuasta, treenistä, poseista ja vaikka mistä. Innolla odotan päivää, vaikka siitä tuleekin pitkä, sillä en kyseisellä paikkakunnalla aio yöpyä.

Miksi sitten meen leirille?

Mielen sopukoissa on jo jonkin aikaa muhinut ajatus että voisin lähteä kisaprojektiin mutta edelleen on se kysymysmerkki, milloin? Nyt olen päättänyt ottaa asioista vähän tarkemmin selvää ja tässä "valmentajan" kanssa juteltiin juuri muutama päivä sitten asiasta, että ehkä voisin käydä fitnessleirillä hieman oppimassa yleisesti asiasta. Tärkein tavoite on saada mielipide, milloin mun kannattaa bikini fitness-kisalavalle suunnata ensimmäisen kerran, mutta musta on kiva saada ammattilaisen vinkkejä muihinkin juttuihin. Päätettiin että seurataan mediaa että millon sitten tulisi leiristä infoa.

Ja Boom! Body-lehden facebook-sivulle oli tänä aamuna ilmestynyt ilmoitus fitnessleiristä. Ja minä kun luulin että pitää katsella ja odottaa monta kuukautta että sellainen tulee! Nyt se osui silmään aamiaisella facebookia selatessani. Sinänsä tuuria, sillä en yleensä aina selaa facebookia aamuisin. Ilmoitus ei ollut edes tuntia ehtinyt killumaan julki kun jo lähetin IFBBn tyypille ilmottautumissähköpostin.



Aika paljon asiaa edisti se, että kuulin eräältä taholta, että rakenteeni sopisi todella hyvin bikini fitnekseen. Oli todella kiva kuulla asiasta suhteellisen luotettavasta lähteestä ja ulkopuoliselta, koska asiaa on pohdittu.

Tiedän että kauhean moni mun sukulaisista tai muista ei kauheasti varmaan innostu ajatuksesta että ryhtyisin "siihen touhuun". Olen kuitenkin päättänyt että halusi kukaan tai ei, minä tähtään sinne. Milloin, sitä en tiedä, mutta se selviää pian.

Nyt lähden treeniin!

- Clarissa

2 kommenttia:

  1. Moikka, tarkoitatko siis tuolla "samaa liikettä tehdään lyhyellä tauolla monta toistoa peräkkäin", että teet yhden toiston, pidät lyhyen tauon, toinen toisto, tauko jne ja näitä toistoja teet monta? :) etsin nimittäin keinoja vähän rikkoa rutiinia, kuten itsekin asian ilmaisit, ja tämä jäi mietityttämään.

    Löysin muuten blogis jokunen aika sitten ja tykkään paljon!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka. Tarkoitin sitä, että tein siis toistot nopealla tahdilla ja tein niin pitkiä sarjoja kun menee ja pidin sitten 30 sekunnin tauon. Painoja lisään tai lasken tarvittaessa jos ei tietty määrä tulekkaan täyteen tai tuntuu liian kevyeltä. Sarjoja ja toistoja oli tuplasti enemmän kun normi treeneissäni.
      Nämä pari treeniä oli siis vähän raskaampia ja vähän pumppiakin oli tarkoitus saada. Ja ne tein siksi että saisin treenattua sellaisia lihaksia, joita haluan kehittää enemmän ja jotka ovat jäljessä.
      En ole ehkä aina ihan paras mahdollinen ilmaisemaan itseäni. :)
      Mutta jos vaihtelua treeneihin haluaa niin voi kokeilla HIITtiä tai jotain omaa kyhäelmää pumppailutreenistä.

      Kiva jos tykkäät blogista :))

      Poista

Kommentoi/kysy :)