torstai 31. joulukuuta 2015

2015 best nine

Tuntuu kuin oisin vasta hetki sitten kirjottanut tänne mun menneestä vuodesta 2014... Jotenkin tää vuosi hukkui jonnekkin. Instagramista pystyi kokoaamaan yhdeksän eniten tykättyä kuvaa vuodelta 2015. Ajattelin myös tähän postaukseen laittaa kuvat yhdeksästä mieleenjääneestä hetkestä.

.Jos itse haluat koota tämän niin heitä vaan googleen #2015bestnine

Nautin kyllä vuodesta 2015. Tuli jälleen opiskeltua, treenattua ja matkusteltua.


Kuva 1. Hiihtolomalla pääsin Prahaan muutamaks päiväks.
Maaliskuussa oli vuoden eka reissu kun kaveri ehdotti lähtöä Prahaan. Se oli aika spontaani päätös, miksipä ei. Reissu oli aika halpa ja kiva. Täällä lisää Rento ja kaunis Praha
 
 Ton reissun jälkeinenkin aika jäi hyvin muistiin koska sairastuin aika sitkeeseen flunssaan ja olin sängyn pohjalla melkein kaksi viikkoa. Muuten olinkin aika terveenä.

Kuva 2. Vuoden ainoo ristely.
Sentään päästiin yhdelle risteilylle tytsyjen kanssa. Noh, en mää mikä risteily-fani oo, mutta onhan sitä kiva vaihteeks semosessaki käydä :)

Keväällä vedin pienen dieetin, kahdeksan viikkoa kuluikin siinä nopeesti. Treenaten ja syöden. Toukokuussa kuitenkin sain tietää että serkku kaipaa kaveria reilille, joten päätin mennä seuraksi.Tästä voit lukea tuntemukset matkapäätöksen jälkeen.

Matka-kirjoitukset on jääneet vähän kesken, mutta jatkan niitä kyllä. Kunhan inspis vaan iskis. Tässä kuitenkin niitä mitä olen jo kirjoitellut. Interrail - kohti Alppeja, Interrail -spontaaneja ideoita,
Interrail BarcelonaInterrail - Nizza, Interrail - kalastajakyliä ja taskuvaras  ,

Kuva 3. Tää hemmo keräili naisilta rintsikoita. Annettiin mukaan yhdet :)


Kuva 4.Ajelulla.

Kuva 5. Heppailua Bledissä.


Kuva 6. Kroatian Plitvice
Kuva 7. Bosniassa, Mostar

Näistä kaikista hetkistä tulossa juttua jossain vaiheessa. :)

Syksyn tullen pääsin takaisin ruokavaliooni ja treenaamiseen ja loppu vuosi on ollut treenin täyteinen, myös fitnesstapahtumia on ollut; ensin syksyn SM-kisat ja Fitness Expo, lisäksi joulukuinen IFBBn fitnessleiri. Täällä niistä lisää Fitness-lauantai Lahdessa ja #ifbbfitnessleiri2015 .

Kuva 8.Vierumäellä Kuva: Bodylehti.fi
Joulukuulta jäi muistoksi myös iskän 50-vuotis juhlat. Yhtä juhlaa

Kuva 9. Iskän juhlat

Olipa hankala valita vuoden kuvista vain yhdeksän, mutta pakko rajata vähän muuten ois tullut sellanen kuva-kirja että sitä selaillaan vielä ens joulunakin..

Entäs ens vuonna?

Ensi vuodelta odotan uusia kokemuksia. Niitä on ainakin matkan muodossa tulossa jo kuukauden päästä kun lähdemme Thaimaaseen ja Singaporeen. Syksyn tullen luvassa olisi toivottavasti ekat bikini fitness kisat, kunhan vaan kaikki osuu kohdalleen. :)

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2016!
Clarissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)