sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulun tunnelmaa

Viimesiä päiviä vietetään vuodesta 2015! Joulukin tuli ja meni. Sen vietin jälleen vanhempien luona maalla ja tänä vuonna meillä oli myös pari serkkuani seurana ja tottakai mummu ja pappa.



Serkukset

Jouluvalmistelut meni aika myöhäiseksi tänä vuonna. Omaan kotiini jouluvalot ja muut tuli jo kuukaus sitten, mutta vanhemmilla oli aika kesken koristelu kun tultiin 22. päivä. Yleensä olen siihen mennessä saanut tehtyä myös piparkakkutalon tai muun vastaavan härpäkkeen. Nyt se valmistui aatoksi ja oli oikeastaan vain koristeltu metsikkö.

Viime vuoden "härpäkkeeseen" verrattuna äärimmäisen yksinkertainen teos tänä vuonna. Tästä viime vuotiseen karuselli-postaukseen.


Aika tylsä oli joulusää, kun vettä satoi ja oli synkkää. Eilen illalla saatiin vasta hentoinen lumikerros, jonka kuu sitten yöllä valaisi kauniisti. Meillä on perinteisesti koristeltu kuusi aaton aattona, jolloin käydään myös joulusaunassa ja syödään iltapalaksi riisipuuroa rusinasopalla.

Yleensä ei koko aattoa vietetä kotona, vaan käydään kummeillani ja parilla hautausmaalla. Tänä vuonna kuitenkin vietettiin päivä pitkälti kotona, hautausmaalla käytiin kyllä. Päivällä oltiin, katseltiin telkkaria (joulupukin kuumaa linjaa) ja syötiin. Illalla hautausmaalta tultuamme pistettiin lahjat jakoon ja niitä päästiin aukaisemaan.



Hirveästi en lahjoja odottanut kun olin osan saanut vähän kuin etukäteen ja muutaman viikon päässä häämöttävä Thaimaan-matka on ihan tarpeeksi hyvä lahja vanhemmilta. Kummasti paketteja kyllä oli, suurin osa taas mummun ansiosta.

Lahjoja sain muutaman tosiaan etukäteen; FitBodyn vuositilaus, astioita ja 50 euron lahjakortti Fitnesstukkuun. Aattona paketeista paljastui mm. värityskirjaa, teetä, tuoksukynttilöitä ja vaikka mitä pientä kivaa.

Desing-lahjoja tädiltä.

Teetä ja värityskirja :)
Yves Rocherin tuotteita ja on siinä yksi Oriflamekin.

Koska joulu on kerran vuodessa, annoin itselleni luvan syödä ja herkutella vapaasti. Päätin myös pitää pidemmän (vajaa viiikon) tauon salilta levon merkeissä, joten treenaamista jouluuni ei pahemmin kuulunut. Tänään sitten vihdoin kävin salilla. 

Kiitos kaikille lahjoista! Tästä on nyt hyvä jatkaa odottamaan vuoden vaihdetta. :)

- Clarissa

Välillä vähän joutu vahtimaan kahta kissaa ja kuusta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)