torstai 31. joulukuuta 2015

Hemmottelupäivä

Kotiin palattu joulun vietosta ja nyt oon valmiina juhlimaan uutta vuotta!

Lähdin eilen puolilta päivin ajelemaan kotia kohti kun varasin itselleni ekokampaamosta ajan ayurvedahoitoon ja energialeikkaukseen. Hoito oli tosi rentouttava, siinä hierottiin pää, kädet, hartiat, selkää ja kasvoja. Myös energialeikkauksesta tykkäsin kovasti, sillä tuntu että hiuspohjassa alkoi todellakin veri kiertämään. Sainpa hiukseni vihdoinkin vähän parempaan kuntoon, milloin lie leikattu viimeks.. Heh...

Mun treeni-tukkatyyli vähän kuluttaa hiuksia. Lisäksi harjaan turhan vähän :P
Kampaamon jälkeen suunnistin Giganttiin, taas, sillä mun puhelimen näyttö päätti pimentyä jälleen. Pari päivää ehdin olemaan ilman minkäänlaista kännykkää kun eihän tuola porukoilla mitään ollut mukana kun kaikki piti olla kunnossa. Kymmenen päivää tosiaan ehti kulua edellisestä huollosta eikä vielä saanut suoraan uutta puhelinta, koska huollossa kuulemma määrätään se...  Kyseessä siis suosittu ja mainostettu Samsung Galaxy J5.

Seuraavaksi pääsin vihdoinkin hakemaan postista pitkään odottamani paketin. Postitus meni myöhemmäksi kun oletin ja ehdin jo lähteä kotoa kun paketti saapui. Ostin tosiaan iskän juhlien alla itselleni harjoittelu/kisakengät Facebookista. Säästin vähän rahaa ostamalla jo käytetyt kengät. :) Jalkaan just sopivat, mutta kyllä on yllättävän hankalat vaikka pidän itseäni melko hyvänä koroilla kävelijänä. Korkoa niissä on suurin sallittu määrä eli 12 cm. On kyllä tyytyväinen ostokseeni vaikka onkin vähän kisaväri-jämää.



Kengistä tulossa postaus lähiaikoina..

Kenkiä ihailtuani ja syötyäni lähdin kauneushoitolaan laitattamaan ensimmäiset ripsenpidennykset! Piti ottaa osatuuhennus, mutta päädyttiinkin tekemään pidennykset kunnolla. :) Vaikka onkin käyttänyt tekoripsiä, hätkähdytti lopputulos aluksi, mutta näin vähän kauemmin näitä katselleena niin on kyllä kivat ja näyttävät. Omat ripset on mulla ollu aina pitkät, mutta väriä ja tuuheutta ei niin kamalasti. Aivan ihanat.

Nopeesti mun kakka-kännykällä näpätty kuva ripsistä.


Kiitos Ekokampaamo Aura ja Kauneushoitola Annika. :)

Aika touhukas päivä oli. Tänään vedän vielä vuoden viimeisen treenin ja juhlistan uutta vuotta 2016! 

Clarissa

2 kommenttia:

  1. Hei, energialeikkaus kuulostaa mielenkiintoiselta! Oliko sulla aiempaa kokemusta siitä? Ei sattuis olemaan ennen-jälkeen -kuvia?

    Tosi kiva kans kun nostit noi kengät esille, kaikki esittelee aina meikit ja biksut mutta kenkiä harvemmin. Kenkäpostausta oottaen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Energialeikkauksesta ei ole aiempaa kokemusta kuin tämä. Mutta ehdottomasti vaan jos pääsee kannattaa kokeilla. Ennen ja jälkeen kuvia en ottanut heti, mutta voin yrittää ottaa kun on kuitenkin vajaa viikko hoidosta. :)
      Ja kiva kuulla jos postaus kengistä kiinnostaa. Itseäkin välillä häiritsee kun niistä ei paljoa puhuta.

      Poista

Kommentoi/kysy :)