keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Harjoittelussa


Voisin kai kertoa hieman jotain harjoittelupaikastani ja miten on sujunut tähän asti. Harjoitteluani on vielä jäljellä 3 ja puoli viikkoa. Aloitin kesäkuun alussa ja kaiken kaikkiaan 10 viikon harjoittelu.

Olen pienessä rakennus- ja purkujättettä vataanottavassa yrityksessä. Tehdään täällä myös metallitöitä, muta virallisesti olen jäteyrityksessä. Kuulostaa paremmalta mitä todellisuudessa on. Aluksi muutama viikko meni muutaman ympäristölupahakemuksen täytössä ja se olikin ihan mukavaa puuhaa. Lisäksi olen tehnyt myös pelastussuunnitelmaa ja hallintajärjestelmää.

Kuva: Toinen jo valmiina (tai ainakin melkein kunnes tulee takaisin huomautusten kanssa)
Ympäristölupahakemus tulostettuna :D
Kun kaikki nämä sain tehtyä, en saanut kauheasti tehtäviä. Lähinnä pientä toimistohommaa ja kirjanpitoon liittyäviä, yksinkertaisia tehtäviä lähinnä siksi että olisi jotain tekemistä. Jätettä en ole päässyt käsittelemään ollenkaan, ei se oikeastaan haittaa kun en pidä jätehuoltoa ihan minua kiinnostavana vaikka kannattaa toimeentulon takia pitää kaikki vaihtoehdot auki. Eniten kiinnostaisivat tarkastus- ja lupa-puoli, siihen vaan tarvitsee enemmän koulutusta, mutta katotaan sitten aikanaan.

Päiväni menee jotakuinkin niin, että herään kuudelta ja tulen töihin hieman 7 jälkeen. En ole kuin pari kertaa ollut tasan seitsemältä, ei ketään kiinnosta monelta tulen jos totta puhutaan. Muutama tauko ja päivä oikeestaan koneella puuhaillen. Töiden jälkeen käyn salilla ja 6-7 aikoihin pääsen kotiin treenipäivinä. Eipä siinä sitten paljoo tekemistä tarvi keksiä kun 9 jälkeen tai jopa ennen tarvii nukkumaan valmistautua.

Täällä on omasta mielestäni aika persoonallista porukkaa töissä. Lähinnä raksamiehiä joista yhdestä en ainakaan ollenkaan tykkää. Onneksi on yks naispuolinenki henkilö kun pelkäsin että joudun pelkkien miesten kanssa tekemään töitä. Nainen tekee kirjanpito hommia ja kyllä sitä aina kahvitauoilla höpötellään kaikkea pientä.

Kyllä tähän alkaa jo kyllästyä kun ei ole ollut kunnon hommia ja tekisi vaan mieli lopettaa kesken kaiken.. Mutta sopimus mikä sopimus. Enkä edes palkkaa saa niin ei tee kukkarolle hyvää tankata viikoittain. Noh, kuukauden päästä pääsee hetkeksi hengähtään ja sitten alkaakin jo koulu, eikä tarvi mihinkään ajella! Pysyn kyllä jouluun asti Forssassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)