torstai 31. heinäkuuta 2014

Järvisählyä ja synttäreitä

Tänä vuonna, kuten myös viime kesänä, pidimme yhteis-synttärijuhlat kavereiden kanssa. Yhdellä heistä kun sattuu olemaan samana päivänä synttärit kuin itselläni. Panostin juhliin oikeastaan kakkujen leivonnalla, kaverit hankkivat sitten naposteltavaa ja yksi heistä vuokrasi paikan. Yhteensä juhlasankareita taisi olla viisi kappaletta. Kimpassa on kivempaa!

Sain pukea vihdoinkin Floridasta ostamani mekon.



Ennen juhlia aamupäivän olimme opiskelijakunnan kesken pelailemassa Järvisählyn MM-kisoissa. Ei se kyllä meidän osalta putkeen menny, mutta tulipahan koettua. Ikinä sellasta pelannutkaan ja sinne vaan pelaamaan. Taidettiinkö edes maalia tehdä. Muuten olisi ollut hauskempaakin, mutta vesi oli alle 15 asteista. Onneks sentään aurinko paistoi ja tarkeni juuri ja juuri. Kolmen pelin jälkeen suuntasin kotiin laittautumaan ja lämmittelemään.

Sählystä nyt ei tullu kauheasti kuvia napsittua :/



Kippis



Ja sitten hieman puistoon aloittelemaan kun ilmakin oli lämmin ja aurinkoinen. Siitä sitten siirryttiin vuokraamaamme biljardi-paikkaan. Paikka on mahtava ja sielä on aina hyvä tunnelma. Tuli sitten sielä juotua ja syötyä ja jatkoille toiseen baariin siirryttiin siinä puolen yön aikaan.

Sain jopa lahjoja! Kiitos niistä. Santtu-"veljeltäni" sain (taas) kuoharipullon ja muilta sain yhteisesti bling-bling saippuapullon ja pienen kirjasen :) Saatiin myös yhteiseksi lahjaksi jättimäinen pullo kuohuvaa joka juotiin heti paikan päällä.


x Clarissa

PS. Sori kehno kuvanlaatu, mutta kännykällä ei mitään maailman parasta saa (ainakaan omallani)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)