maanantai 17. elokuuta 2015

#motivationmonday

Heips!

Nyt on juhlat juhlittu, nimittäin (jo yli kuukausi sitten olleet) synttärit. Järjestettiin jälleen kaveriporukalla juhlat yhteisesti lauantaina. Meillä oli viisi päivänsankaria! Me vuokrattiin saunatilat ja tehtiin boolit sun muuta ja oli kyllä hauskaa! Itsekkin hölläsin mun "fitness-elämästä". Korkkasin samalla kun söin katkarapusalaattia, jossa älyttömästi kastiketta... Ja (mieto) juoma pysyi kädessä jatkoille asti. Ihanaa oli nähdä kaikki kaverit!



Sunnuntaina sitten lähinnä makasin superväsyneenä ja kroppa alkoholin takia nestettä vailla. Samalla kun yritin juoda vettä ja saada unta, mietin että kylläpä oli rankkaa ja olisi voinut tehdä koko jutun ilmankin boolia. No, piti vähän hölläillä ku kaverit tuli käymään, tuskimpa sitä ihan heti seuraavaa kertaa tulee.

Nyt sitä on saatu taas "fitnessmoodi" päälle ja aamulla paistoin kunnon aamiaispannarit; oon kyllä monesti tehnyt niitä aamupalaksi, koska ne on vaan niin hyviä. Täältä löydät reseptin proskupannari-ohjeeseen minkä olen todennut hyväksi. :) Noi pannarit on superhyviä kun pistää suklaanmakuista heraa. Tänään testasin sitruuna-jogurtti maulla ( whey-80 Lemon Yoghurt) ja maistu sekin.



Tottakai sitten suuntasin salille. Pääsin treenaamaan jo aamupäivästä ja melkein yksin sielä sai ahertaa. Mun mielestä se on vaan positiivista ku saa joskus olla yksin salilla, kaikki käytössä ja voi pistää omat musat soimaan.

Minä ja salin likanen peili. Vähän huilimassa lantionnoston välillä.


Sitten kotiin suihkuun. Kotona ei kumminkaan tullut vettä vaan menin siskolle sitten... Kiva ylläri.


Sain salilla oikein hyvän tahdin päälle ja sain melkein kaikkiin liikkeisiin lisättyä painoja jotka menivät vähän alas dieetin ja matkan takia.  Nyt kun takana on noin hyvä treeni niin ei enää niin pahasti kaivele mieltä että kuinka sitä tuli elettyä lauantai ja sunnuntai. Kyllä sitä silti aamulla tarvi pienen motivaatio-pläjäyksen että sai lopun laiskan fiiliksen pois. Mulle motivaatio-pläjäys tarkottaa erilaisia motivaatio-kuvia ja uusimpia blogi-kirjoituksia, etenkin Fitfashion.fi-sivustolta. Blogit selaan yleensä aamulla muutenkin läpi koska se on mukavaa aamu tekemistä. 

Tottakai motivaatiota antaa oma hyvinvointi ja muutokset kehossa.

Tässä esimerkkejä naisista joita seuraan instagramissa (ja muualla) ja joista saan paljon intoa treenata:

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

 Instagram

Eikä tässä tietenkään kaikkia mutta muutama kuitenkin :D
Hyvää motivaatio maanantaita sullekkin!

-Clarissa

PS. Varmaan huomasittekin että vaihdoin vähän blogin nimeä ja bannerin. Tällä nimellä blogi löytyy Bloglovinista ja Blogipolusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)