tiistai 3. marraskuuta 2015

Rentoja viikonloppuja

Moiksista ja hyvää marraskuuta!

Ollu ny pari viikkoo aika paljon ohjelmaa. Harjottelussa ja treenissä aikaa saa kulumaan tehokkaasti. Varsinkin kun töitten jälkeen väsyttäny niin että päikkärit on tulu nukuttua.Viikonloppu-treenit onkin nyt jäänyt sillä on nyt tullut vietettyä aikaa kavereiden kanssa.

Totinen treenaaja. Keskiviikkona olin vasta 12 jälkeen yöllä kotona. Olin kavereiden kanssa alkuillan niin vähän venähti. Jätin koulun halloween-bileet suosiolla välistä.


Edellis viikonloppuna juhlittiin hyvän kaverini läksiäisiä ja samalla halloween-bileitä baarissa. Viiniä kului ja tuli syötyä vapaasti. Oli kiva nähdä porukkaa ja ottaa rennosti. Mun halloween-asuun kuului leoprdi-kuosiset legginsit ja toppi. Silmätkin olin meikannut kissamaisiksi. Hyvillä mielin kyllä palautu normi arkeen kun kyllä se tuntuu heti kun syö, juo ja nukkuu huonosti.




Nyt viime viikonloppuna perjantaina suuntasin Tampereelle kaverini kanssa sitseille. Oli mahtava tunnelma ja rentoa meininkiä sieläkin. Ei oikeastaan ollenkaan haitannut se, etten tuntenut ketään muuta juhlaporukasta. Vaikka sitseillä olinkin niin alkoholia pyrin nauttimaan mahdollisimman vähän, selvisinkin vain parilla siiderillä ja shotilla.

Aamulla suuntasin takaisin Forssaan ja opiskelu-kavereiden kanssa mökkeilemään. Mökki oli jossain korvessa ja se oli todellakin mökki-mökki, sillä sähköä ei ollut eikä juoksevaa vettä. Saatiin onneksi tuli kamiinaan, nuotiolle ja saunaan. Kyllä se mökki siitä lämpeni, vaikka aluksi ulkonakin meinasi olla lämpösemmän tuntusta. Kun kynttilät valaisi, ei edes kaivannut sähköä sen kummemmin. Saunottiin, juteltiin ja syötiin. Oli kyllä rentoutunut fiilis ja kyllä osui sopivaan kohtaan sillä vähän rauhottumista ja saunomista olen kaivannutkin.

Tunnelmallista oli. Vähän pelotti kyllä pimeä huussi-reissu.

Piti sunnantaina suunnata salille, mutta iski aivan kamala väsymys ja nukuinkin kotiinpaluun jälkeen puolitoista tuntia. Silti väsytti niin päätin että levätään sitten. Mökki-syöminen kyllä näkyi (koko ajan oli jotain pientä syömässä) aamupainossa ja pienenä pöhönä. Noh, eiköhän se siitä taas ku palaa arkeen.

Huomenna harjottelusta vapaapäivä joten saan nukkua pitkään ja nauttia omasta seurastani.

Vähän siivousta kampaamolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)