maanantai 14. marraskuuta 2016

Isänpäivä illallinen Vispilässä

Moikka!

Isänpäivä-viikoloppu hurahti nopeasti. Vanhemmat tulivat käymään täällä Forssassa. Lauantai-aamun olin töissä mutta koska töitä oli vain viisi tuntia, pääsin ajoissa pois. Illaksi olin varannut pöydän paikallisesta lähiruokaravintolasta, Vispilästä. Syömään menin siis vanhempieni, siskon ja tuttava pariskunnan kanssa.

Vispilä jatkaa aiemmin Köökkinä tunnetun ravintolan linjaa suosimalla paikallisia raaka-aineita ja sesonkiruokia. Lähes aina kun sielä käy, ruokalistan runko on sama, mutta annoksia muutetaan tosiaan sesongin ja saatavuuden myötä. Siksi kyseisessä paikassa on kiva käydä syömässä.




Henkilökunta on ystävällistä ja palvelu hyvää. Ja tottakai loistava ruoka houkuttelee käymään. Itse olen ehtinyt käymään huhtikuussa avautuneessa Vispilässä jo muutaman kerran ja nyt vanhempanikin pääsivät sinne. Ravintola muutti lähemmäs keskustaa isompiin tiloihin, joten porukkaa mahtuu enemmän.



Tällä kertaa tilasin hirven paistia ja alkuperäisperunoita aroniakastikkeessa. Pari lasillista punaviiniäkin tuli juotua. Jälkiruoaksi otin Creme Bruleen ja kahvin.  Kaikki jälleen kerran herkullista


Kannattaa ehdottomasti käydä! Pöytävarauksenkin teet helposti Vispilän nettisivuilla:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)