torstai 10. marraskuuta 2016

Eksoottista piristystä marraskuuhun + arvonta

Yhteistyössä Feel Vivid

Talvi on tullut ja kaamos tulee. Pimeyden keskelle kaipaa aina pirteyttä ja vastustuskykyä. Marjat ja hedelmät ovat tunnetusti täynnä vitamiineja ja talvellakin niitä on hyvä syödä. Käytän usein myös erikseen c-vitamiinia, varsinkin jos jotain flunssan oireita esiintyy. Nyt pääsin kokeilemaan itselle uutta tuttavuutta joka on helppo vitamiini lisäys ruokavalioon.







Nimittäin Feel Vividin hedelmäuutteet. Nämä uutteet on kätevä lisätä rahkaan, jogurttiin, smoothieihin, jälkiruokiin ja kastikkeisiin. Tai sitten sekoittaa pelkästään veteen!  Sain testata neljää eri jauhetta: Acai, Passionhedelmä, Cupuacu ja Acerola.


Kaikissa uutteissa on runsaasti etenkin B1-, B2-,B3-vitamiineja sekä C-vitamiinia. Jauheista löytyy paljon antioksidentteja ja hivenaineita. Jokaisen uutteen sisällöstä voit lukea erikseen tuote-esittelystä.

Passiohedelmä-jauhe toimii erinomaisesti rahkassa ja jogurteissa.
Acaimarja-uute toimii parhaiten veteen sekoitettuna.
Acerola-uutejauhe sekoittuu hyvin ja toimii niin rahkassa kuin myös pelkästään veteen sekoitettuna.
Cupuacu-jauhe antaa pehmeää makua muun muassa puuroon ja jälkiruokiin.

Otin ensituntumaa uutteisiin sekoittamalla jokaisen yksitellen veteen.  Veteen tuli selvästi marjan tai hedelmän maku ja jos tykkäät juoda makuvesiä, tämä on hyvä tapa tehdä niitä itse! Näin vältyt myös vesien lisätyltä sokerilta! 



Näistä saa myös helposti makua rahkaan, jogurttiin tai vaikkapa jäätelöön. Itse kokeilin kaurapohjaiseen kreikkalais tyyliseen jogurttiin passionhedelmää. Tuli tosi hyvä ja raikas. Suosittelen kokeilemaan! Tässä resepti kyseiseen välipalaan. Tai toimii tää vaikka jälkkärinäkin :)

Kasvispohjaista jogurttia 
1½ tl passionhedelmä uutejauhetta
1tl liotettuja chia-siemeniä
Vähän hunajaa
Päälle voi ripotella vaikka pähkiöitä tai mysliä.


Voin myös ilokseni ilmoittaa että saan arpoa Feel Vivid-tuotepalkinnon! Varsinaisen arvonnan ja osallistumisohjeet lyödät instagramin puolelta! 

Kyseiset tuotteet ja muutakin löydät Feel Vividinverkkokaupasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)