perjantai 18. marraskuuta 2016

Hyvästi kalpeus

*sis mainoslinkkejä

Eipä ole aurinkoa näkynyt ja jos on niin ei siitä tietenkään nauti samalla tavalla kuin kesällä. Auringossa on ihana olla ja tykkään ruskettuneesta ihosta. Rusketun kesällä hyvin mutta kevyt rusketus ei yleensä kestä marraskuuta pidemmälle.


Tämä on hiihtolomalta, Thaimaassa loikoiltiin aika paljon myös varjossa kuumuuden takia.
































Nyt syksyllä itseruskettavaa en viitsinyt käyttää koska ihosta huolehtiminen ja kisavärit piti laittaa edelle. Koskaan ei voi tietää tuleeko rusketuksesta tarpeeksi tasainen ja miten se reagoi kisavärien kanssa... Nyt sain tarpeekseni mun kalpeasta olemuksesta, joten päätin tarttua purkkiin

I love me-messuilta ainut ostos mikä mulla jäi käteen oli Vita Liberatan Fabolous Tinted Lotion. Olen tässä testaillut muutamia itseruskettavia ja Vita Liberataakin nyt testaan ensimmäisen kerran. Sävynä mulla on medium, en viitsinyt tummempaa ottaa koska en ole koskaan käyttänyt.

Muista seurata myös snapissä! Nimimerkkinä clarup

Ostin samalla itselleni levityshanskan, joka kyllä helpotti projektia. Mukavampaakin se oli kun ei tarvi pestä ja hinkata voidetta käsistä ja kynsistä. Voide levittyi hyvin ja hyvin erottui mihin sitä oli laittanut. Tätä ei edes tarvinnut mitenkään paksua kerrosta, joten taitaa olla suht riittoisa voide!

Tuoksu on miellyttävä ja kuten purkissa luvattiin, voide kuivui nopeasti; jalat oli jo kuivat kun sain kädet viimeisteltyä. Tämän voiteen pitäisi sopia myös kuivalle iholle, joten minulle sopiva! Laitoin myös kasvoille kevyesti.

Tänä aamuna ihossani oli ihana päivetys. Yleensä tuskailen yöllä tahmeudessa ja itseruskettavan hajussa mutta tässä tuotteessa nuo ongelmat olivat paljon vähäisemmät. Mulla on ollut tätä ennen kaksi tuotetta tätä ennen käytössä: ACOn itseruskettava ja Kicksin oma itseruskettava. Niistä enemmän tykkäsin ACOsta, mutta kyllä tää taitaa voiton viedä.

Tanstoresta löydät tämän tuotteen  ja muita itseruskettavia, aurinkovoiteita ja tarvikkeita täydelliseen rusketukseen. Yli 59 euron arvoiset tilaukset toimitetaan ilman postikuluja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)