keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Pikkujoulu meininkiä

Moikka moi!

Olen tässä ollut taas niin vauhdissa (mukamas) etten ole ehtinyt kirjoittelemaan. Viime viikko kului aika vuoristoradassa kun odottelin viikonloppua ja jännitin työpaikan saantia. Viikonloppuna olikin vähän erilaista ohjelmaa luvassa. Perjantaina suuntasin tädin luo kyläilemään ja punkkaamaan kun oli taas pk-seudulla kaikkea.





Lauantaina suuntasin Jumboon promokeikalle. Keikka oli tällä kertaa Meiran kahvitus. Keikka oli rento ja sujui hyvin. Partioaitassa oltiin ja kahville eksyi myös eräs lapsuudestani tuttu hahmo! Ne muutamat promokeikat jotka olen tähän mennessä tehnyt, on kaikki olleet kivoja ja musta on kivaa aina jutella kaikenlaisille ihmisille. Ei tiedä kehen törmää!



Kahvituksen jälkeen suuntasin Kallioon tätini kämpälle. Jatkoimme Kamppiin vastaan Noora-serkkuani ja jatkoimme ruokapaikkaamme. Ruokapaikaksi Noora oli valinnut kasvisruokaravintola OmNamin. Otettiin kunnon alkupalat ja pääruoat. Itse otin leipää ja "dippiä". Pääruaksi valitsin nyhtökauran, sillä vihdoinkin oli mahdollisuus saada sitä. Lopuksi yhteinen pala omenapiirakkaakin. Kaikki oli hyvää eikä mun mielestä ravintolan hinnat olivat kohtuulliset.






Ruoan jälkeen suunnattiin Tavasialle. Anna Puu on kyllä suht tuttu artistina, mutta kamalasti en ole kuunnelut. Vain radio-hitit olivat tuttja mutta itseasiassa Annan biisit olivat ihan hyviä. Ei vaan ole tullut mieleen kuunnella ja selvitellä. Keikan jälkeen suunnattiin vähän jatkoille baariin ja pari tuntia sielä vaan tanssittiin.



Sunnuntai-iltana olo oli hieman alakuloinen, koska en ollut saanut hyvin menneistä haastatteluista huolimatta soittoa että pääsisin töihin. Masentelu oli kuitenkin täysin turhaa, koska maanantain-aamuna tuli kuin tulikin soitto ja pääsin töihin!

Alkuviikon olin vielä tädilläni koska suuntasin tiistaina Espooseen urheiluhierontaan ja eilen olikin sitten ensimmäinen päivä töissä.

Hyvää alkanutta joulukuuta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)