maanantai 1. kesäkuuta 2020

Vanhat tekstit esiin

Heips!

Tässä kun blogini poistui Poselandilta, tekstit tietysti sieltä hävisivät, eivätkä ole hetkeen löytynyt. Ajattelin ihan seuraajienkin toiveesta laittaa etenkin ne suosituimmat ja itselleni tärkeimmät tekstit tänne esille. 




Ehkä kaikista suosituimmat ja kiinnostavimmat tekstit liittyvät kisoihin ja myös rintojensuurennus leikkaukseen. Ne tekstit ajattelinkin kaivella, sillä niistä on tullut paljon palautetta ja kehuja.

Kirjoitin etenkin implanteistani avoimesti ja rehellisesti, sillä koin, että haluan tuoda omat kokemukseni esille ja antaa tietoa muille, jotka tietoa ja kokemuksia haluavat. Mulle tulee tosi usein kysymyksiä leikkausta koskien ja niihin aina vastaan. Toki on helpompaa että täältä pääsisitte lukemaan kaikki, jottei ihan kaikkea yksityisviesteihin tarvitse uudestaan kirjoitella :)



Joten "toiveuusintana" julkaisen ensin erityisesti leikkaus-tekstit, joita on oikeastaan kokonainen sarja. Myöhemmin luvassa parin vuoden takaa toiselta kisadieetiltä ja kisoista uusinnat. Kelpaa uusia odotella :)

Ja hei, katsokaa mikä kesä tuli ihan humauksessa! Nautitaanhan keleistä ja normaaliin paluusta! Ihanaa kesän alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)