tiistai 27. syyskuuta 2016

Kisaraportti - Jyväskylän SM-karsinnat

Noniin! Nyt olisi aika sitten hieman tarkemmalle kisaraportille. Varautukaa lukemaan! :D






Perjantaina tosiaan jo aamulla lähdettiin poikaystäväni Johanneksen kanssa matkaan. Itse pakkailin ja kokkailin koko aamun koska en muka aikaisemmin ehtinyt. Jo kahden aikaan saavuttiin Scandiciin ja kotiuduttiin ja levähdettiin hetki. Kauaa ei kuitenkaan ehtinyt, vaan levitettiin seuraava kerros ProTania. Torstai-illalla oli laitettu ensimmäinen kerros.

Jämsän Nesteen vessa muistutti että olen kaunis... Noh parempaaki nähty kyl..


Siinä sitten nähtiin vaikka ketä ja siirryttiin rekisteröinti tilaisuuteen. En tiedä miksi, mutta tilaisuus jännitti mua todella paljon. Mitä jos bikinit hylätään, tai kengät tai en ookkaan maksanu lisenssiä tai jotain kummallista. Sillon kaikki työ valuis hukkaan. Jono oli pitkä ja mutta eteni ja vajaa tunti tilaisuudessa kului. Kaikki oli kuitenkin hyvin, bikinien alaosa vaan käskettiin liimata takaa. 

Illalla sitten vähän lisää väriä, ruokaa, kävelyä ja se odotettu kuivattelu viini. Kyllä se yksikin lasillinen viiniä tuntui... Unta sain koko yönä varmaan vajaa neljä tuntia.

Aamulla lisää väriä, aamiainen ja sitten huoneeseen tuli meikkaaja, kampaaja ja Tanja. Huoltajana meillä oli Piia, joka on tulossa tiimiimme. Lisäksi Johannes pääsi huoltamaan myös, mikä oli tosi kiva juttu! Myös he hääräsivät ympärillä ja taisi siinä vielä Tanjan valmentajakin käydä. Myöhemmin myös äiti tuli käymään hotellilla kun hän oli tulossa katsomaan kisojakin.



Lookki valmiina.


Kello 16 mennessä piti olla kisapaikalla ja ei ollut mitään suurta hätää. Kuitenkin pumppailtiin ja liimattiin bikinit ja kaikki ja aika valmiita oltiin. Aikataulu kuitenkin viivästyi sekaannuksien vuoksi, tällästä tää on.

Takatiloissa pumppailua


Sitten jo päästiinkin jonoon lavan taakse ja se oli menoa. Lavalla oli aivan uskomaton fiilis. Luulin että olisin ollut jännittyneempi tai tärissyt mutta ihan rauhassa olin ja olo todella hyvä ja säteilevä. Vertailut tehtiin ja kyllä jännitti, koska olin viimeinen joka kutsuttiin ensimmäiseen vertailuun, johtuen varmaan numerojärjestyksestä. Laitoin kaiken peliin ja sitten jo poistuttiinkin lavalta.

Hetki odoteltiin finalisteja ja jälleen mainittiin mun numero viimesenä. Ei sitten viittitty yhtään pitää jännityksessä! Noh, uudestaan lavan taakse jonoon ja isot tsempit kaikilta. Jonossa sitten mietittiin että onko tässä vielä vertailua tai jotain mutta sehän olikin palkintojen jako. :)

Kuva: body


Numero numerolta jännitti yhä enemmän että millon se oma numero sanotaan. Koko ajan kun lähemmäs ekaa sijaa mentiin, niin oli kyllä aika hieno fiilis. Toiseksi sijoituin ja olo oli tosi epätodellinen. 

Kun tulin lavalta niin siellä oli taustajoukot onnittelemassa ja kaikki vaan höpötteli että "Yks piste! Ei hitsi". Voittajan ja mun välissä oli siis eroa yks piste, josta en ollut yhtään tietoinen kun en yhtään kuunnellut omia pisteitä tai enää mitään sen jälkeen kun pokaalin olin saanut. Ei harmittanut kuitenkaan ollenkaan, sain mun tavoitteen täytettyä eli TOP 3 ja paikka Lahteen ja seuraavan päivän yleiseen sarjaan, johon halusin mennä vielä kerryttämään lavakokemusta.


Kuva: Body


Sunnuntaina sama kaava ja yleiseen sarjaan kisaamaan. Väriä kuitenkin vähän paranneltiin ja meikkiä muutettiin. Tällä kertaa lavalle tuli kuitenkin vähän kiire, sillä ei oikein tiedetty kenellä oli esikarsintaa ja kenellä ei. Tällä kertaa tuntu ettei poset sujuneet ihan niin hyvin ja olo vähän löysempi. Finaali paikkaa ei irronnut, hyvää palautetta tuli silti valmentajalta ja oli ehkä vähän ihmeissään kun en ollutkaan finaalissa... Mutta tällästä tää on. 

Sain valmentajalta luvan täyttää hiilarivarastot ja syödä mitä vaan. Kaupan kautta siis Burger Kingiin. Koko kotimatkan sitten mussuttelin pullaa ja karkkeja.... Illemmalla tekikin mieli vähän järkevämpää ja vetäsin ruisleipää ja riisipuuroa.

Maistu aika hyvältä.


Lauantain voittaja-fiiliksellä mennään eteenpäin ja nyt todella keskityn tähän SM-kisaan täysillä. Tiedetään mitä tehdä toisin ja missä vielä parantaa. Kaikki stailaus ja majoitus asiat on kunnossa, niitä ei tarvinut paljoo stressailla. Nyt vaan kunnon lataus Lahteen niin katsotaan mihin se riittää!

Sitten jo vois tässä vaiheessa kiitellä ihmisiä jotka on häärinyt tän kaiken taustalla. Kiitos Team Tähtikunnon porukalle, valmentaja Mika Korhoselle, huoltajina toimineille Maaritille ja Piialle. Meikistä Netta Tuomiselle ja hiuksista Kristiina Kangasniemelle. Ripsistä ja kasvohoidoista kiitos Kauneushoitola Annikalle. Kiitokset myös  kaikille tsempeistä ja onnitteluista! Ne merkitsee paljon1 

Tärkeimpänä kuitenkin tahdon kiittää ihanaa poikaystävääni kaikesta tuesta ja avusta ja värien laitoista ja huolehtimisista. Ei tästä ois tullu mitään ilman häntä. :) 

Tärkein ja ihanin tuki. Kuva: Tomi Rehell


Lahdessa nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)