tiistai 13. syyskuuta 2016

Kohti kisaviikkoa

Moikka! Tulin taas vähän availemaan fiiliksiä. :)

Viikot vaan rullaa eteenpäin ja alle kaksi viikkoa aikaa. Tää viikko onkin sitten viimeinen ns. työviikko, jolloin treenataan kovaa. Tänään tein HIITin ja tarkoitus kohta lähteä selkää treenaamaan. Ruokailuja jatketaan vielä samanlailla mitä pari viikkoa ollaan tehty. Viikko sitten sai syödä vähän enemmän yhtenä päivänä ja se näkyi treeneissä jaksamisena.

Tän hetken kuntoa :)



Tässä nyt pari päivää on ollut fiilis ja jaksaminen hyvää. :) Varmaan johtuu siitä että jännittää ja odottaa innolla tulevaa viikonloppua ja ensi viikkoa. Perjantaina meen Helsinkiin treenaamaan ja jutelemaan suunnitelmista ja aikatauluista. Lauantaina sitten suuntaankin Tampereelle poseharkkoihin ja samalla nään kavereita. Vaikka aikataulu onkin vähän menevä (jälleen) niin yritän olla stressaamatta, vaan nautin!

Kisaviikko on tarkotus ottaa vähän rennommin ja sinnekkin mahtuu kaikenlaista pientä mm. kasvohoitoa, ripsien laittoa, vahausta, kynsien laittoa. Se onkin sellainen prinsessa viikko niin kuin monet sanoo... :) Joka siis huipentuu mun kohdalla (ainakin) lauantain kisaan. Toki sunnuntain yleiseen sarjaan ja Lahden SM-kisoihin tähdätään ;D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)