tiistai 6. syyskuuta 2016

#3weeksout - dieetti kovenee

Moikka!

Nyt on enää vajaa 3 viikkoa ja sitten ollaan Jyväskylässä.. (!!??!!)

Viime maanantaina muutettiin vähän dieettiä ja tää viikko onkin sitten syöty joka toinen päivä vähillä hiilareilla. Aamupaino on tippunut, mutta silti jaksaa, vaikkei tietenkään ihan sitä parasta jaksamista enää olekkaan. Nälkä on kasvanut tähän mennessä ja joskus tuntuu että nälkä kasvaa syödessä..

Vähä hiilarista,.




Vähentyneen energian huomaa erityisesti treeneissä, mutta vaikuttaa tää homma pääkoppaankin... Pari päivää sitten oli sellainen fiilis että "Paskat tästä.." Ja päivä oli varmasti henkisellä puolella dieetin rankin. Myös lyhyet yöunet vaikuttivat fiilikseen paljon. Mutta se oli vain sen päivän ja illalla jo helpotti. Nyt on kyllä tärkeää noi hyvät unetkin ja nukkuminen kun väsyttää.

Dieetin loppuvaiheilla erityisesti huomaa henkisen puolen tärkeyden. On tullut selväksi että tässä hommassa pitää olla henkisesti vahva, elämäntilanteen tarpeeksi vakaa ja järki mukana. Ihan alusta asti ja vielä sitten pitkään kisojen jälkeenkin. Jos olisin joka treenissä itkemässä tai vastaavaa niin jotain pitäisi muuttaa..

Tämä ei tietenkään tarkota sitä etten olisi täysillä tässä mukana tai etten haluaisi olla kunnossa ja upeana lavalla - tottakai haluan ja oma tavoite on mielessä usein. Mutta on tärkeää tarkkailla kehoaan ja fiilistä ja kannattaa niistä kertoa ainakin valmentajalle joka osaa tehdä oikeita ratkaisuja. Liiallisella täydellisyyden tavoittelulla ja täysin itseänsä rääkkäämällä ei päästä siihen parhaimpaan tulokseen vaan keho ja mieli ajetaan loppuun.

Tältä näyttää nyt... Pian ollaan kisakunnossa.

Eilen kävin Mayorsilla tapaamassa valmentajaa. Treenin jälkeen vaihdoin hieman ajatuksia tuttavan kanssa siitä että miten olen dieetin edettyä ymmärtänyt miten helposti ihmiset vertaa tätä syömishäiriöön ja miten helppo tässä olisi vetää överiksi. Onneksi on oikeita henkilöitä tukemassa projektia niin sieltä tulee fiksuja apuja.

Mutta, missä mennään? Valmentaja oli ihan iloisesti yllättynyt kun mun kunto on edennyt viikossa aika paljonkin. Koska tää uudistus toimii niin hyvin, saan tänään syödä vähän enemmän kuin tavallisesti! Sitten jatketaan ja katsellaan pikkuhiljaa mihin mennään. Kaukana ei tosiaan kisakunto ole ja sekin auttaa tuomaan lisää intoa treeneihin.

Tästä on hyvä jatkaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)