maanantai 19. syyskuuta 2016

Viimeistelyt kohti Jyväskylän karsintaa

Moikka!

En kyllä vieläkään meinaa käsittää että alkaa viimeistely viikko...

Tää viikko otetaan sitten tosi rauhassa, levätään, treenataan kevyesti, kävellään ja venytellään. Ja tietysti posetellaan. Perjantaina olikin pientä palaveria Tanjan ja Mikan kanssa. Käytiin läpi poset, treenattiin ja käytiin tulevaa viikkoa ja viimeistelyä läpi.





Tanjaakin oli kiva nähdä ja mentiin kimppakyydillä Helsinkiin joten ehdittiin siinä jutella fiiliksistä ja aikatauluista sun muista. Meillä kun on yhteinen meikkaaja ja kampaaja.Tosi samanlaisia oli jotkut asiat, joten ilmeisesti ei olekkaan täysin yksin joidenkin olotilojen kanssa.

Mulla oli nippu kysymyksiä jo valmiina odottamassa viimeistelyohjeita ja muita varten ja kaikkiin vastaukset tietysti sain. Pieniä ja isoja muutoksia tehdään ja kun vaan on selkeät ohjeet niin ei tarvi stressata eikä ihmetellä ja kaiken pitäisi sujua. Jo muutama viikko sitten otin maitotuotteet pois; lähinnä siis tarkoitti mulla rahkaa. Nyt jää pois heraproteiini ja makeutusaineet. Ihan varmuuden vuoksi. Lisäksi erilaisten vitamiinien ym. saantia nostetaan kunnolla ja kävinkin ostaan apteekin hyllyt tyhjiksi.. (no ei ny ihan..)

Tanja tosiaan kisaa lauantaina beginnerseissä myös, pituussarja kuitenkin eri,


Nyt perjantaina kroppa oli tyhjä ja Mika sanoikin että näytin huonommalta kun mitä viimeksi nähtiin. Se kun kroppa on tyhjä, tarkoittaa lähinnä sitä että lihaksissa on heikosti painetta ja koko vaikutelma vähän lytty. Kuulemma viikko ennen kisoja kunto usein on huonoin. Mutta nyt on tarkoitus täyttää kroppaa ja saa syödä taas vähän enemmän. Kuitenkin puhdasta ja tuttua ruokaa. Mutta kyllä riisikakuista ja kananmunista tässä vaiheessa nauttii aika paljon niin ihan kivaa on. Loppu viikosta onkin sitten vähän eri meiningillä...

Lauantaina olin töissä ja iltapäiväksi suuntasin Tampereelle Poselandin poseeraustunnille. Olin innoissani ja vielä parempi fiilis tuli kun sieltä lähti. Sain loistavia vinkkejä esiintymiseeni, mitä oikeastaan sinne menin hakemaankin. Siitä sitten suuntasin ystäviä tapaamaan :)

Ryhmäkuva posetunnilta. Tottakai mulla on silmät kiinni :PP Kuva Instagram /Alonakuusisto


Tulevalla viikolla on kyllä kaikenlaista sälää tehtävänä ja luulenpa että tää viikko vaan valuu ohi huomaamatta. Nyt aloitan viimeistely viikosta nauttimisen ja suuntaan kävelylle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)