maanantai 26. syyskuuta 2016

Pika fiilikset Jyväskylän SM-karsinnasta

Heippa!

Kotiuduttu ollaan ja tää päivä ollaan otettu rauhassa järjestellen asioita. Aika väsynyt olen vielä kisaviikonlopusta mutta haluan tulla kertomaan nopeasti tänne fiilikset ja miten meni!

Kuva: http://body.pictures.fi/




Muualla somessa olenkin jo paljon päässyt hehkuttamaan että täytin tavoitteeni ja sijoituin lauantain kisassa toiseksi. Voittajan ja mun välillä oli vain pisteen ero, tiukkaa siis oli. Tavoitteenihan oli siis päästä beginners-sarjassa TOP 3 joukkoon ja siitä SM-kisoihin. Oli myös tavoitteena sunnuntain kisat, johon kuitenkin top 8 pääsi.

Lauantaina fiilis oli siis huikea ja olin aivan tajuttoman onnellinen. Tosin vasta tänä aamuna alkoi valjeta että ihan oikeasti kisaan Suomen mestaruudesta Lahden fitness expossa.

Kuva :http://body.pictures.fi/


Sunnuntain kisat otin hieman rennommin ja harjoitteluna. Tosin tavoitteenani tässä oli ehdottomasti finaali, koska olisi ollut mahtavaa päästä vetäsemään vielä i-kävely. Valitettavasti tavoite jäi saavuttamatta, mutta pääsinpähän ainakin syömään. Fiilis vähän laski sitten illemmalla ja vielä tänä aamuna mietin tuloksia. Mutta tiukkaa oli silti ja tavoite saavutettu, joten en enää jaksa sitä murehtia. Olihan tää jo ihan huikea saavutus.

Tosiaan laitan tarkempaa raporttia tässä myöemmin tulemaan, tarvii päästä tuo treeni vielä tänään tekemään kun tällä viikolla jatketaan treenejä taas tosissaan! Myös muut tiimiläiset pärjäs loistavasti ja saivat myös paikat SM-kisoihin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)