sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Kevättä kohti hyvillä kengillä

*yhteistyössä Color4Care 


Kevät on täällä ja pian voi heittää talvisaappaat kaappiin ja vaihtaa kevyempiin kenkiin. Tykkään kävellä ja oleskella ulkona ihanassa säässä. Ja vaikkei ihan vielä ole tennarikelit, niin tiedän että millä tulen kulkemaan kesän keleissä. :)

Uudet kengät tulevalle kesälle on ollut tosiaan mielessä; etenkin vapaa-aikaan ja ulkona liikkumiseen. Sainkin kenkä varastoon täydennystä kun kävin hakemassa postista Color4Carin värikkäät tennarit

Ihanan pirteistä kengistä löytyy  vähän kuviointiakin. Merkkinä on Bagheera
Kengät tuntuvat hyviltä ja tosi kevyiltä. Toki ei ihan vielä ole täydelliset tennarikelit mutta eiköhän kohta pääse kulkemaan.  Tennarit ovat monipuoliset kengät joten ennen ulkoilukäyttöä ajattelin testata näitä töissä ja treenissä.

Omassa, siistissä seisomatyössä nää toimi todella hyvin, eikä jalat tuntuneet hikoilevankaan pahemmin eikä mikään tuntunut missään vaiheessa epämukavalta. Myös kevennetyssä kuntosalitreenissä ne olivat toimivat :)


Color4Carelta löytyy tennareiden lisäksi myös erilaiset työsandaalit erityisesti hoitoalalla työskenteleville. Myös muita värikkäitä tuotteita on tarjolla hoitoalalle, joten ehdottomasti kannattaa käydä tutustumassa.

Kiitos Color4Care.fi

En malta odottaa että pääsen näissä ulos!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)