tiistai 21. maaliskuuta 2017

Ostokseni reissusta

Lupasin yksi päivä snapissä että esittelen Amerikan ostoksiani blogissa joten tässä tulee!


Key Westistä tarttu mukaan lippis. Myös korvikset löyty halpiskaupasta.


Snapissä on ollut nyt aika hiljaista, kuvia olen vähän laittanut mutta videoita en oikeastaan ollenkaan. Syynä lähinnä se että kuulostan aivan kamalalta. Mulle iski joku hengitystie-ärsytys pölyistä (peruspöly, katupöly, ehkä siitepölykin) ja sisäilmasta tai jostain?? Joten en vapaaehtoisesti halua sinne kähistä. Lauantai-päivä töissäkin oli koominen, mutta onneksi sunnuntaina ei ollut homma kun ei multa lähtenyt ääntä ollenkaan. 

Mutta, asiaan. Matkoilta tulee tosiaan osteltua kaikeinlaista, enemmän tai vähemmän. Aloitetaan sellaisella pikku sälällä, tarkoittaen lähinnä kauneustuotteita. Näitä tuli ostettua lähinnä Walmartista ja Targetista.

Kasvonaamioita, konjakkisieni ja Aloe Veraa. Saa toki suomesta mutta osuivat käteen.

Makeet tekoripset edullisesti NYX-peitevoide (oli vähän halvempi) ja sitten Pillow Plump huulikiilto, jonka pitäisi turvottaa huulia. 

Edullisen hintansa takia Walmartista tarttui käteen primer tuotteita, joita halusin kokeilla.  Näihin ihastuin.

Kuten aikaisemmin kerroin niin tuli tottakai pyörittyä outleteissa, joissa merkkituotteet ovat halvempia kuin Suomessa. Ainut joista ei saanut merkittäviä alennuksia, oli urheiluvaatteet, joten niitä jätin ostamatta. Myös siksi että mulla niitä jo on aika hyvin... (Ainakin toistaseks...)

Guess on MUST. En ole aikaisemmin ostanut sieltä fakkuja. Nyt ostin täyspitkät ja shortsit.

Tässä shortsit :)


Guessilta löytyi myös laukku

Kennedy Space centeristä tarttui mukaan huppari mutta ostin myös matkamuisto magneetin ja "avaruusjäätelöä" tuliaiseksi.
Muita ostoksia oli tekonahkatakki Bebe kaupasta, parit bikinit, varvastossut ja sitten vielä yks vähän sporttisempi huppari. Myös karkkia tuli ostettua vähän itselle ja ihan kunnon kasa poikakaverille hänen omasta pyynnöstään. :)

Voi tätä materialismionnellisuutta! Ps. jos joku on missannut mun snappini niin käyttäjätunnushan on clarup ;) Lupaan pian taas sinne laittaa juttuja kunhan saan ääneni kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)