torstai 20. lokakuuta 2016

Vegesafkaa Hard Rock Cafessa

Moikka moi!

Jo aktiivisimmat seuraajani varmaan bongasittekin että tiistai-iltani kului Helsingin Hard Rock Cafessa. Syynä miksi lähdin Forssasta syömään Helsinkiin, oli arvontavoitto. Pääsin siis maistelemaan kasvismenua, joka on saanut innoituksensa lihattomasta lokakuusta. Kaveriksi mukaan otin mun ihanan Noora-serkkuni.






Yhteisessä pöydässä pääsimme tutustumaan myös muihin arvonnassa voittaneisiin ja heidän kavereihinsa. Mukana oli myös Sales & marketing manager Roope Musto, joka veti iltaa ja valokuvaaja Lauri ikuistamassa. Meidän tehtävämme oli syödä ja antaa palautetta ruuasta. Ja tietysti nauttia.







Saimme eteemme menut. Kaikki näytti hyviltä, mutta hampurilaisten ystävänä valitsin menusta Kefta Burgerin. Alkupalaksi saatiin yhteisesti jakaa friteerattuja kukkakaali wingsejä. Kastike oli aikas mausteista, mutta niin sen kuuluukin. Söin niitä muutaman ja kyllä tosi kiva alkupalana ja jos ei ole iso nälkä niin kiva pieni ja suht kevyt välipalana.

Burgerit saatiin ja oli kyllä hyvää. Kefta burgerin pihvissä on mm. perunaa, sieniä, ohraa. Välissä oli hummusta, rucolaa ja tomaattia. Mukana tuli myös ranskalaiset ja dippikastike. Muut menun antimet löytyy  Hard Rock Cafen menusta. Täysin vegaanisia ruuat eivät ole, vaan esimerkiksi juustoa on käytetty. Mutta aina voi kysyä muutoksia ja toiveita annoksiin!

En kaivannut lihaa ollenkaan hampurilaiseeni koska kasvispihvissä oli grillauksen maku ja se oli koostumukseltaan hyvä. Kasvispihveissä on haasteensa mutta nämä olivat onnistuneet hyvin. Ateria oli just sopivan kokoinen eikä tullut mitenkään raskas tai ähky olo. Jos kasvispihvin sijaan olisi ollut saman kokoinen lihapihvi, ähky olisi varmasti tullut.





Jälkkäriäkin saatiin maistella! Meille tuotiin jaettavaksi Oreo juustokakkua, jäätelö-annos browniella ja lämmintä omenapiirakkaa vaniljajäätelön kanssa. Kaikki oli herkullisia, mutta oma lempparini oli Oreo juustokakku. Huom! Jälkiruuat olivat  ihan normaalilta menulta.





Ilta oli kyllä onnistunut ja ruoka hyvää! Oli kyllä ihan mahtavaa päästä maistelemaan kasvisruokia paikassa jossa yleensä ottaisin liharuokaa.  Tämä menu on Hard Rock Cafe Helsingissä vain lokakuun ajan, joten vielä ehtii! Suosittelen!

Kiitos illasta ja hyvistä ruuista Hard Rock Cafe Helsinki!

Kuvat:  Lauri Hytti: http://www.laurihytti.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)